Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

drake31 

všechny recenze uživatele

Mojich 5* nevybalansuje tieto odpady! či nejako ovplyvním zmýšľanie istých jedincov, no ja som sa bavil... náramne... a nečakane! Po prvom trailery, či prvých reakciách som sa obával, že táto nová verzia Cinderelly bude vážne zlá, no film bol zlý v takom milom duchu. Je to rozkošne hlúpy film, over-the-top cheese vo všetkom, vizuál a zvuk bol bol na každom negatívnom a pozitívnom spektre kvality tak isto ako aj prítomný cast. No napriek tomu, že by sa dalo menovať hodiny prečo tento film nebude učený na školách ako vrchol kinematografie, ja som si ho nesmierne užil práve vďaka všetkému tomu zlému, a samozrejme mnohému čo ma pobavilo. Prevedenie piesní je skvelé, ja som jednoducho sucker pre tento štýl, a oceňujem kreativitu i keď nie vždy to vydalo na 100%, a tie originálne piesne taktiež bavia. Spomínaný cast je tiež skvelý - tí starší s radosťou prehrávali a vyzerali že si užívali ich scény, a tí mladší sršia šarmom, charizmou a takou novotou na obrazovkách. Camila Cabello je krásna, jej hlas sa mi vždy páčil, a áno, rozhodne nie je tou najlepšou a najnadanejšou herečkou, ale to srdce tam je a snaží sa dievča. Mnohokrát som sa z chuti zasmial, avšak mám pocit, že ani raz to nebolo vďaka úmyslu tvorcov. Bavil som sa od začiatku do konca so stupídnym úsmevom na tvári, a to je v každom prípade ten najlepší efekt aký film môže na mňa mať. Táto Cinderella nie je taký beautiful spectacular trainwreck! akým bolo Cats, je to milší, príjemnejší, zábavnejší muzikál, ktorý napriek svojím nedostatkom ma trafil do toho perfektného miesta, a vďaka nemu som mal príjemný Piatkový večer... zážitok ktorý zjavne tunajšie publikum so mnou nezdieľalo, a ja to chápem 😂 Na záver len 🖕 pre bigotov a konzervatívnych looserov, die mad. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia variácia populárnej Popolušky (a veruže je ich už až príliš!). Scenár bol o čosi liberálnejší ako v tradičnej verzii (aspoň nejaká zmena), a prekvapivo napokon aj záver sa odlišoval. Ale inak, nič extra, asi mám predsa len radšej klasiku. Camila bola síce šarmantná, ale postava Popelky v tejto verzii bola na môj vkus až príliš neskromná a preafektovaná. Ohľadom gay "kmotričky" sa radšej ani nevyjadrujem. Jediné, čo sa mi fakt páčilo, boli kostýmy, a predovšetkým očarujúce kulisy zámočku Waddesdon Manor! ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Otázka za milion: Co tím chtěli tvůrci říct? Už jenom úvod, kdy se poprvé ukáže naše Popelka, nedává smysl. Holka má svůj vlastní ateliér, ale po hudebním čísle se dozvíme, že nebýt lásky k jejímu mrtvém otci, není bezďák. Ale tohle asi nebude dávat smysl až do konce úplně celé, že? A princ? Ten hledá babu? Ví to jistě? Na mě vážně působil, že hledá spíš prince  :( pochopila jsem, že film chce vzít každý stereotyp příběhu, který malým holčičkám pohádky tlučoudo hlavy. Problém je v tom, že většina oněch správně výchovaných holčiček časem pochopí, že to je jenom pohádka, a není to život. Ale tohle je pojato až moc agresivně. Moc se tlačí na feminismus, až se to bude tomu, kdo je napůl cesty, zdát směšný. Protože princ je sobeckej vůl, kterej si nabalí holku, která chce dělat kariéru. A stejně to končí tam, kde to končí. Takže...k čemu to bylo? **** Ale jednu věc z filmu bych zavedla hned. To kouzlo na podpatky  ;) **** Nevěděla jsem jednu věc. Že to bude zároveň muzikál. To mi nevadilo. Vlastně to mi na filmu vadilo nejmíň. Covery fakt seděly do děje a vždycky když byl mash up, tak to bylo taky v pohodě. Ale to film nevytáhne. Asi bych se snímkem měla menší problém, kdyby vymysleli novou pohádku a nejmenovalo se to Popelka. **** A proč Popelce furt říkali, že je od popela a špínuška, když od popela nikdy nebyla a měla celou dobu dokonalý make up? :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

šance,že tohle hodně místních fobů nerozdejchá je dost veliká.Přeci jen Popelka je Kubánka,místo víly kmotřičky je tu černoch v šatech,dost se tu zpívá (a to včetně Pierce Brosnana) a nechybí tu ani James Corden.Já nicméně proti tomuhle modernímu zpracování nic nemám.Nečekal sem nic a překvapivě mi to sedlo do nálady.Písničky sází na jistotu jako Queen nebo Madonna a jejich zpracování je ok,vílák kmotřička je sympaťák,Popelka Cabello taky,místy je to až překvapivě vtipné a jediné co tvůrcům neodpustím je již zmiňovaný James Corden,kterého nemůžu v poslední době - těžko říct proč - vystát...60% ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ani za ten čas nestojí. Snad nejhorší popelka, kterou jsem kdy viděla. Naprosto nepřirozené, divné a uřvané. Tohle za mě ani nebyl zpěv nebo to k němu mělo až nepřiměřeně daleko. Popelka vždycky měla určitou úroveň, ale tady ale opravdu přešlápli. Tentokrát souhlasím s davem. Na film se nedalo koukat a vlasy mi div nevstávaly hrůzou na hlavě. Za mě katastrofa!!! Ani nechci vědět, který "inteligentní" člověk to vymyslel. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)
  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)

Reklama

Reklama