Reklama

Reklama

Předtím, než se ti dva konečně setkali, tak se Michonne setkala se skupinou přeživších poutníků. Ti ji přesvědčili, že s nimi vydrží déle. Proto se u nich chvíli zdržela. Nečekala ale, že věci naberou až takový spád... (Varan)

Recenze (15)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimava cast prisla az v poslednej stvrtine, pretoze to predtym sme vo vsetkych podobach videli uz v predoslych seriach niekolkokrat. Univerzum fanusikov piska nadsenim, pretoze laska prekona i vzdialenost, roky a zombie-apokalypsu. To predsa vsetci vieme. Uvidime, ci sa Michonne podari pouzit ten zapalovac na tie kvanta vojenskej techniky a stovky vycvicenych tazkoodencov. Prezradim....urcite. :) Ale v zavere predsatvili novu hrozbu...zrejme obavanu...takze v poho. ()

0liverT3kel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tak silnom začiatku tohto nového príbehu, ktorý ma nechal v nedôvere a niekedy aj v slzách, som si bol istý, že nič lepšie urobiť nemohli. Bol som si istý, že 2. epizóda bude oveľa pomalšia a celkovo horšie hodnotená. Mýlil som sa! Táto epizóda je na záciatku trochu pomalšia no opäť na rovnakej úrovni ako v ep. 1. Vynikajúci vývoj postáv, ktorý vám narastie hneď, ako sa objavia na obrazovke, silné herecké výkony, príbeh, ktorý má čo to do seba – táto epizóda má všetko.Nemôžem sa dočkať, až uvidím, kam prinesú príbeh v nadchádzajúcich epizódach, ale doterajšia solídnosť série je mimoriadne povzbudzujúca. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda z pohledu Michonne, jak se dostala k Rickovi. Oproti první epizodě trošku slabší díl, ale poslední třetina to pěkně vylepšila. Michonne nikdy nebyla moje oblíbená postava, měl jsem k ní neutrální vztah. Danai Gurira je super a její shledání s Rickem bylo dojemné a měl jsem slzičku. Poslední scéna hezky navnadila na další díly a já se možná někdy hecnu a podívám se na World Beyond (sice je to prej slaboučký seriál, ale nějak to přeskáču a podívám se na ty hlavní věci okolo Občanské Republiky). Návrat známé postavy potěšil. Epizoda se nesla ve spíše smutném duchu a líbilo se mi to. Nyní jsem hodně zvědaví, co dalšího se bude dít. Zatím je to fakt hodně dobrý. :-) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát o Michonne… OK. A hned na začátku DEI dohled nad castingem předvedl tabulkový majstrštyk: liliput gay (vedle toho je smíšený pár trapný odvar). Celá epizoda je podřízena tomu, aby se tabulkový casting udržel na obrazovce co nejdéle a hodně se žvanilo. Tohle je přesně ta “moderní” žumpa kam TWD upadlo… ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný a veselý díl zároveň. Rozhodně si drží tahle série laťku poměrně vysoko a to je jen dobře. Dvě scénky mě pobavily, a to když Michonne se ptá Willowa, jestli má mu tahat vozík a vzápětí přijde záběr, jak to chytře vymysleli a další scénka, kdy Michonne říká Willolowi, že se má skrčit, že jsou na ráně, a když se ona skrčí, tak je stejně vysoká, jako Willow, když stojí :)) Prostě pobavilo. Pak přišlo dojemné setkání a na konci přijde zápletka, která nám je už ve světě TWD velmi dobře známá. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama