Reklama

Reklama

Epizody(6)

The Walking Dead: The Ones Who Live je epický milostný příběh dvou postav změněných změněným světem. Odděleni vzdáleností. Nezastavitelnou silou. Přízraky těch, kým byli. Rick a Michonne jsou vrženi do jiného světa vybudovaného na válce proti mrtvým. A nakonec i proti živým. Dokážou najít jeden druhého, a to, kým byli, na místě a v situaci, které dosud nepoznali? Jsou nepřátelé? Milenci? Oběti? Vítězové? Jsou jeden bez druhého vůbec naživu… nebo zjistí, že jsou také jen živí mrtví? (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Po dlouhých šesti? letech dostáváme konečně naservírováno na stříbrném podnosu CO že se to vlastně stalo s Rickem po S09E05 v původních WD. A popravdě nic jiného jsem ani nečekal, jen se mi líbí, že jeho příběh neskončil "nějak" a bude dovyprávěn. Nicméně od čvrtého dílu se to zvrtne v jakousi hysterickou love story a nejsem si jistý, jestli jsou diváci TWD zvědaví na půlhodinovou partnerskou hádku a podobné psi kusy. Je to patetické, škoda ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Z nových TWD spin-offů sice nejlepší, ale přesto pořád zbytečný. The Ones Who Live navazuje na linku Ricka a Michonne, kdy se to v prvním díle jeví jako zajímavá podívaná, která bude mít co nabídnout a přidat do konfliktu ztraceného Ricka a Michonne coby vytrvalé manželky ve svém hledání po Rickovi, jenže to poté přichází druhý díl, který už stěží udrží moji pozornost, pak třetí s tím stejným problémem a takhle to jde až do samotného finále, kdy mi to je celé tak nějak už jedno. A kde vězí problém? V postavách! Ty se totiž po vzoru ostatních spin-offů objeví v jedné epizodě, jen aby hned v té stejné na konci zemřely a vám zanechaly v hlavě emoční pustinu čekající na příchod další nebohé postavy psané v podobném duchu v díle nadcházejícím. Za mě je toto jedna velká záhada TWD spin-offů, u níž mi je stále nezodpovězeno, jaký je takových postav vlastně účel. Aby odříkaly pár svých replik s dalekosáhle hlubokým poselstvím, které ovlivní rozhodnutí jedné z hlavních postav, a pak mohli v klidu zaklepat bačkorama? Nevím. Nerozumím tomu. Vždyť v původním TWD byly postavy tak nádherně vykresleny(!) a dělaly z TWD tak kultovní seriál, jakým po mnoho let byl a je, až je to škoda v porovnání s tímto. Takhle to na mě působí jako laciná repasovaná průměrňákovina. Bohužel, pokračování Ricka a Michonne ve mně zanechalo holé průměrné nic, po němž budu raději předstírat, že jsem jej vlastně nikdy nespatřil. Vyhodnocení: Je to v postavách - a to platí pro všechny nové spin-offy ()

Reklama

VojtechAllen 

všechny recenze uživatele

Tak nám skončil velkolepý návrat Ricka Grimese, a já jsem vlastně docela spokojen. Jakožto ale veliké mínus musím zmínit že seriál dost stojí na romanci Ricka a Michonne, která pro mě nikdy asi nefungovala tolik jak by mohla, a jelikož to tu na tom hodně závisí, tak to je trošku problém, na druhou stranu když nejde o romanci mezi Rickem a Michonne tak seriál umí vytvořit docela silné emoce. Jinak je TOWL vlastně docela kvalitní, má to dobré herecké výkony, je tu solidní napětí, technická stránka není vůbec špatná, atmosféra je docela dost fajn, a je cítit že na tom tvůrcům záleželo. Nemůžu se ale ubránit pocitu že mi to přišlo trochu urychlenější, a některé věci nebyly pořádně využity, jak by asi mohli, což má na vině hlavně epizoda 2, která je docela dost zbytečná výplň, a docela i čtvrtá epizoda která by mohla být o dost kratší. 8/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tohle už fakt nedávám, tyhle random díly vycucané z prstu, ve kterých se vlastně nic nestane. Není tady nic zajímavého, na co bychom měli těch 10 let čekat a celý Rickův příběh je tak strašně nezajímavý a obyčejný, že jsem musel ke konci už přeskakovat, abych to vůbec dal. Celé je to až moc uspěchané, nezábavné, zombies jsou pořád trapné figurky bez jakéhokoli nebezpečí a hodit tady hodinový love-story díl, to je taky slušná poprava diváka. Negan failnul, Daryl stejně tak a bohužel i Rick, takže jsem si jistý, že další série už bez výčitek vynechám. Trash. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil nějaký WD spin-off. Je super, že i když to ždímají, tak mají seriály jen 6 epizod. Konečně se dozvídáme, co vlastně bylo s Rickem a jestli se s Michonne potkali. Rick se dostal do Filadelfie, kde byl nucen zůstat v tom společenství tří měst. Michonne ho ustavičně hledala, a nakonec se jí to povedlo. Jenže nemohou utéct spolu. Nakonec spolu zosnují plán, jak celou Občanskou republiku svrhnout a vrátit se domů. Hezky to uzavírá celý seriál. "Neříkej jim, kdo jsi!" ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Tie A Yellow Ribbon Round The Ole Oak Tree“ od Dawn. (Duoscop)

Reklama

Reklama