Reklama

Reklama

Epizody(8)

Čtyři generace pod jednou střechou, to nevěstí nic dobrého. Obzvlášť když Hanákovi nejsou tak docela normální. Babička píše detektivky, které nikdy nikdo nevydá, maminka Cilka miluje operní árie a tatínka Oldřicha zajímají jen želvy Poldinky. Jejich dcera Pavla vášnivě cvičí jógu, její manžel Petr nejraději čte noviny, jí nebo spí. Nejmladší členové rodiny, kterým nikdo neřekne jinak než raubíři, s rozkoší vymýšlejí lumpárny. A Káča, mladší dcera Cilky a Oldřicha, se chystá jim představit svého nastávajícího Zdeňka… V téhle rodině není nouze o překvapení. Jak to dopadne, když se konečně dostaví toužebně očekávaný malíř? Co způsobí větší rozruch – nečekaná návštěva tetičky, nebo zpráva o miminku? (Česká televize)

(více)

Recenze (343)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ach jo! Vždycky když vidím tenhle skvost televizní zábavy, přijde mi na mysl, kde že ty loňské sněhy jsou. V době kdy sledujeme podobné trapasy jako jsou Nováci, Policajti z předměstí a další ptákoviny je každé znovuuvedení tohoto klenotu skvělou připomínkou toho, že i Češi umí vytvořit skvělou situační komedii (čili sitcom, jak se dnes říká, ach jo) ()

Mytologie 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelný herecký výkon zpívající Medřické, vraždící Rosůlkové, brečící Kolářové, spícího Cupáka a Hanzlíka, který v tom ještě neumí chodit, v podobě nezapomenutelných komických situací, narážek a raubířů přetavený do kledotu televizní zábavy. Poldinky, arzén, kdo snědl to cukroví? malíř, tetička, známky, štěně...děti, tak s tím nemám vůbec žádnej problém. ()

Reklama

Tunri 

všechny recenze uživatele

Nejlepší, perfektní, úžasné. Takhle vypadá komedie s perfektním hereckým obsazením. V pár dílech příjemně překvapí pan Oldřich Nový jako gentleman. Nevím, jestli je to pro dnešní mládež, ale já na tom vyrůstala a možná i proto mám tak ráda tenhle druh humoru. Doporučuju naprosto každému, kdo se chce pobavit. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zajímavé k čemu všemu se člověk dostane, když musí vstávat na 5. hodinu. Kdybych nemusela, tak bych si to dobrovolně nikdy nepustila, to přiznávám. Ale mile mě to překvapilo. Jak jsme dokázali dřív točit seriály a mít k tomu "jednu" scénu, pár parádních herců, kteří umějí hrát a netahat diváka jen na vizuální efekty. Ale bohužel to není hit mého mládí a už si k tomu zpětně nezískám tak kladný vztah. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je jeden z najlepších. Či už ženské zloženie je nezabudnuteľné, tak aj mužské postavy sú fantastické. Je to koncert hercov. Minule som videl diel, ktorý sa musel pretáčať. Pôvodne maliara, ktorý maľuje halu hral P.Landovský, ale po zásahu zhora sa diel pretočil, tak tam hral J.Moučka. Ale aj tak si myslím, že Jaroslav Dudek natočil asi jeden z naj. seriálov. 100%. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (39)

  • Pojmenování dětí v seriálu slovem „raubíři“, pochází z německého „Räuber“, což znamená loupežník. (sator)
  • Jedná se o první československou situační komedii. (adamc)

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Taková normální rodinka je zpět!

Taková normální rodinka je zpět!

20.04.2007

Je už takovým nepsaným zvykem, že se úspěšné filmové tendence ze zahraničí časem dostanou i k nám. V zámoří trend nekonečných remaků a pokračování snad už dosáhl svého vrcholu, zatímco u nás se tato… (více)

Reklama

Reklama