Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Druhá série Lokiho pokračuje po šokujícím finále, kdy se Loki ocitne v bitvě s Úřadem časových odchylek. Spolu s Mobiusem, B-15 a týmem nových i vracejících se postav se Loki pohybuje ve stále se rozšiřujícím a stále nebezpečnějším multivesmíru a hledá Sylvii, soudkyni Renslayerovou, slečnu Minutku a pravdu o tom, co to znamená mít svobodnou vůli a velkolepý cíl. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

rikitiki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně ostatních uživatelů se zde rozplývá nad druhou řadou, přestože jim připadá zmatená.  Mně připadá extra mega zmatená, a proto se nerozplývám. Přestože Tom hraje jako o duši a výprava i triky jsou prvotřídní, vůbec jsem nemohla usledovat co se děje, proč a kdy. Neustále vysvětlování v dialozích mi nijak nepomohlo, spíš otrávilo. Konec by mohl být monumentální, kdyby bylo aspoň trochu jasné, jak se k němu dospělo. Jo, a hele, Loki, ztratil jsi veškerou poťouchlost a podrazáctví, tím pádem i zábavnost. ()

slord 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Loki nám skončil, a bolo to teda skvostné finále, ktoré vo mne vyvolalo všetko od nadšenia, údivu až po slzy dojatia. Nechápem fakt prečo aj iné MCU projekty nedostanú takúto opateru. Tu je proste cítiť, že tvorcovia dali do toho lásku a dali si záležať na každom zábere, každej scéne, každom kúsku tejto audiovizuálnej lahôdky. Dokázal by som sa nad tým rozplývať dlhé hodiny a chváliť každý aspekt toho, tvorcom dávam klobúk dolu a tlieskam im, skvelá práca. Zbohom Loki. ()

Reklama

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

KONEČNĚ! Konečně MCU seriál, co udrží kvalitu po celou dobu a naopak ještě stupňuje! Konečně vytoužené pokračovaní jednoho z nejlepších projektů Marvelu! Vše do sebe zapadá, zakončení je... no prostě úžasné. Postavy jsou posunuty o kus dál, více se prokreslují, chemie mezi nimi je lepší jak v první sérii. Režijně jde o audiovizuální skvost s krásnou kamerou, snímáním, oneshoty, střihem, hudbou, barvami,... Loki dokazuje, že když Marvel nedrží tvůrce na uzdě, tak to jde. Dokazuje, že MCU seriály dokážou být funkční a dávat smysl. Jde o výborné pokračování, které dodává svěží nádech a uceluje první sérii. Smekám před tvůrci, tohle je BOMBA! ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Loki se v rámci MCU seriálů vymyká naprosto vším. Zatímco jinde nemám moc důvěry v závěrečné epizody, tady jsem věděl, že to dopadne dobře. Vše dává smysl, vše má své vysvětlení a vše se zde zakončí na jedničku. Charakterové oblouky jsou emocionální a nikdo nepřijde nazbyt. Jednotlivé vztahy fungují organicky a vtahují vás do děje v každém dialogu. Vypíchnout se musí bravurní režie. Kompozice záběrů, (ne)střih jednotlivých scén či vizuální efekty doplněné o kulervoucí hudební podkres činí z Lokiho krásný úkaz, že to jde. Že je MCU schopno vyprodukovat kvalitní seriál, stoprocentně funkční a plný příběhových i režisérských nápadů, které u pomalu upadajícího univerza nemají obdoby. Naděje do budoucna? Jo, ale opatrně… nechceme se znovu spálit. Každopádně je Loki jednoznačně doporučeníhodný seriál. ()

HydraCZ 

všechny recenze uživatele

Loki svojí druhou řadou dokazuje, že je jedním z nejlepších, ne-li tím nejlepším, projektem současného MCU. Hrátky s časovým skluzem, vizuální styl a neustále překvapující zvraty v ději nabízejí úžasnou hravost a nápaditost, jenž ve srovnání s první řadou posouvají laťku o několik úrovní výš. Chemie mezi Lokim, Mobiusem, Sylvií, ale také mezi nově představeným OBm či Victorem Timelym funguje na jedničku, a jejich vzájemné přátelství je silným pilířem celého děje. Seriál si hodně vyhrává s velmi symetrickou kamerou a paletou barev. Je to správně alternativní, emocionální a chytře napsaný. Je to něco, co v dnešním MCU jde jen těžko hledat. Poslední díl má skvěle vykonstruovaný finále, které nejenže uzavírá tuto a předchozí řadu, ale i Lokiho cestu napříč celým jeho působením v dosavadních filmech. Je skvělý vidět, kam až se tato postava za celou dobu dostala. A je vtipný vidět jak Loki, jako postava i jako seriál, doslova zachraňuje MCU vesmír. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (10)

  • Caseyho (Eugene Cordero) varianta v této epizodě je Frank Morris, což je jeden z vězňů, kteří opravdu uprchli z věznice Alcatraz v červnu roku 1962. Jeho „zmizení“ ze svojí reality je pomrknutím na skutečnost, že Morris po jeho útěku již nikdy nebyl nalezen. (NiWi)
  • V jedné ze scén z Londýna roku 1977 je možné zahlédnout plakát odkazující na bollywoodský film „Saraush ke putra“, v němž hraje hlavní roli jeden z Eternalů – Kingo (Kumail Nanjiani). Stejný plakát měl Kingo ve svém soukromém letadle ve scéně z filmu Eternals (2021). (NiWi)
  • V epizodě jsou zmíněny události filmu Thor (2011). (Knowho)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama