Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu se Loki ocitá před soudem Temporálně Variační Agentury. (Disney+)

Recenze (75)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě tomu dám šanci, ale příliš spokojený nejsem. Myšlenka předurčenosti mi trochu kazí předešlé příběhy MCU. Řekněme, že by se třeba Thor vzdal a nebo nechal zabít. Také ho vyresetují, aby vše proběhlo hladce jak to má úřad ve složkách? A nebo co kdyby Thanos nakonec přeci jen vyhrál? Také by se dostal do tohoto vězení, kde by byl stejně bezmocný jako Loki?? Proto tento nápad časového úřadu příliš neoceňuji a než jsem se sledováním začal, doufal jsem v nějaký zvrat v případě Lokiho smrti a ono z toho asi nic nebude. Mimo to jsem se těšil na svého oblíbeného záporáka v plné kráse. Na nahánění uprchlého vězně po celém vesmíru a propracované akční scény na které jsme již všichni zvyklí, ale bohužel je zde zoufale bezmocný a nevidím v jeho snažení velký potenciál, neboť je pouze předurčen ke svému osudu a tím kompletně svázán. Nuž uvidíme co se odehraje v druhé epizodě, ale další 3 hvězdy už nevydržím a popřípadě udělám za sérií tlustou tečku. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím 6 z 10 výše nejdu je tam více otázek než odpovědí například proč Lokimu z roku 2012 pouští život i toho druhého Lokiho? tak uvidíme co odpoví. Dále nechápu proč záporný Loki cestuje do 15 a výše století co tam jako mění za čas a k čemu to je? Jediný výrazný pozitiv co si z toho odnáším je to,  že spoiler Loki zavedl nevědomky temné elfy ke své matce a oni ji zabili. Dám zatím 60 nečekal jsem nic tak, že nejsem ani zklamaný ani nadšený to hodnocení je uvalené jako vždy na csfd u každé marvelovky. 60 procent ()

Reklama

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Doctor Who, Stopařův průvodce po galaxii, Rick a Morty se špetkou Brazilu a Fincherova Sedm s ozvěnou Červeného trpaslíka. Loki si půjčuje hodně a vše zdárně míchá v premisu, která pravověrné fanoušky MCU nadchne a všechny ostatní, kteří mají alespoň trochu o tomhle vesmíru ponětí, minimálně zaujme. Marvel ve svém třetím seriálu opět mění žánr a opět se zdá, že půjde o krapet mysterióznější zážitek ve stylu WandaVision než o akční průměr jménem Falcon a Winter Solider. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WandaVision a Falcona s Winter Soldierom som nevidel. Marvelovky pre mňa boli vždy zábavnou jednohubkou, ktorú som si pozrel, a už sa k nej znova nevrátil. Menovaní hrdinovia ma vo filmoch nikdy nezaujali natoľko, aby som im venoval svoj čas pri sledovaní seriálu. Loki je však jednou z výnimiek. Tom Hiddleston stvárňuje zákerného Boha Lokiho fantasticky a zápletka, ktorá by nám mohla ukázať mocnejšie bytosti, než sme doposiaľ videli, ma jednoducho láka. V priestoroch TVA sú teseracty a infinity stones úplne zbytočné, čo hovorí samo za seba. Myslím, že sledovať Lokiho naháňajúceho cez rôzne časové pásma „vy viete koho“ môže byť tajomné i zábavné, a preto dám seriálu šancu. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí seriál přímo související s MCU, a opět dostáváme úplně jiný přistup a styl. Owen Wilson PARÁDNÍ a fakt se zdá, že si svou roli hodně užívá. Nikdy jsem nepatřil ke skupině fanoušků, která je z Lokiho úplně hotová, ale těším se, co Hiddleston v  seriálu předvede, protože tenhle úvod byl hodně slibný. A má i dost silné momenty, které divákům, stejně jako samotnému Lokimu, poněkud poupraví měřítko závažnosti a důležitosti všech událostí, jež se dosud odehrály. Po vizuální stránce by se seriálový Loki neztratil ani v kinech, bylo to skvělé ve všech směrech, překvapivé, nápadité. Spíš jen z opatrnosti dávám 8/10, abych to hodnocení hned moc nenapálil:))     Více recenzí a zajímavostí nejen o MCU čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (13)

  • Ve vozíku s důkazy si můžeme všimnout baseballové karty T206 Honuse Wagnera. Wagner byl slavným baseballovým hráčem Pittsburgh Pirates a tato karta je také slavná. Americká tabáková společnost vytiskla mezi lety 1909 až 1911 méně než 200 kusů, protože Wagner trval na tom, aby přestali jeho kartu vyrábět. Jedná se tak o třetí nejcennější kartu na celém světě. (Kubaaa97)
  • Nápis na obojku, který dostane Loki (Tom Hiddleston) v TVA, nese nápis: „Nebezpečná časová odchylka, zůstaňte ve střehu.“ (NiWi)
  • Loki (Tom Hiddleston) jako D. B. Cooper skáče z letadla během denního světla za jasného slunečného dne. Ve skutečnosti Cooper skákal již po setmění a během bouřky. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama