Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki zjišťuje, jaké má stíhaná Varianta plány s TVA. Má však vlastní plán, který změní osudy obou. (Disney+)

Recenze (72)

rasttea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně by si seriál zasloužil max 3 hvězdy, vždycky to ale něco na poslední chvíli podrží pro mě na čtyřech, ať už je to charisma Toma, překvapivě jeho zpěv, jeho herecký um. Už jen to, že více méně celý seriál herci hrají před zeleným plátnem ve studiu je herecká kategorie sama pro sebe. Bohužel ani Tom s Owenem nedokáží držet seriál ve vyšším hodnocení napořád......obávám se..... ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda patří přesně do té kategorie dílů, který když neuvidíte, tak se vůbec nic nestane, vlastně je dokonce lepšího ho nevidět, protože po zhlédnutí člověk nestačí kroutit hlavou. Vážně si nemyslím, že šestidílný seriál potřebuje takovýto vycpákový díl, kde se jen vedou plytké řeči a nikam seriál neposouvá. Dobře nebudu dílu křivdit, prvních 10 minut ještě dávaly naději, ale pak už jen dlouhý ZÍÍÍV. Sophia Di Martino spadá do kategorie hereček, co všechny emoce hraje jediným výrazem ve tváři a překvapivě i Hiddleston tady kolem ni poskakuje jak otravný trpaslík a vzájemně vedou mizerné dialogy. Zcela tu chybí ta správná chemie jako mezi Lokim a Mobiusem. Efekty a bojové scény jsou nepřehledné a prostě hloupé. Hudba šla také dolů oproti předchozím dvěma dílům. Marně hledám nějaká pozitiva. Snad jen, že nějaké dvanáctileté divačky budou mít divoké sny, protože se přece odhalila Lokiho sexualita! Přesně kvůli tomu se na tenhle seriál lidi dívají! Bože.. ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsme opustili nudné kancelářské prostory agentury, změna prostředí byla už víc než vítaná. Škorpení mezi Lokim a Sylvií ve vizuálně atraktivním sci-fi světě apokalypsy jakéhosi planetárního měsíce je fajn, ovšem náhlý přechod od vzájemného boje ke spolupráci působí trochu vynuceně. Nicméně je to v situaci co se má pokazit, to se také pokazí, takže oukej. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Loki je zatiaľ veľmi podarený. Prvé tri epizódy ma veľmi bavili. Tempo je síce pomalé, veľa sa kecá ale je to k veci, hýbe sa po troche to a zaujíma ma to. Postavy spolu fungujú, sú sympatické a zaujímavé. Hudba je skvelá, efekty sú ako vždy na úrovni o tom niet pochýb, dialógy sú super. Teším sa na ďalšie diely a na všetko čo sa tam ešte stane. Tento diel bol skvelý. Boli sme celý čas na zaujímavej planete a sledovali sme ako sa zbližovali teda spoznávali Loli a Sylvie. Dej sa síce veľmi nepohol čo až tak nevadí lebo táto epizóda bola úžasná a koniec ostal taký, že okamžite chcem novú časť. Ale počítam, že ďalšie epizódy sa pohneme pomaly ďalej, dozvieme sa niečo viac o Time Keepers a TVA. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Loki dál tápe v průměrnosti a mě už dochází trpělivost. Scenáristé zřejmě dále nevědí, jak postavu uchopit, tak nechávají Hiddlestona šaškovat a doufají, že jeho oblíbenost samotná utáhne seriál. To je ale zoufale málo. Začíná mi vážně chybět ten vychytralý, zrádný a charismatický bůh falše, kterého jsme si zvykli vídat ve filmech, jelikož seriálová verze užvaněného neschopného pitomce je ostuda Marvelu. Mírné zlepšení co se týče narativu a skvělá postava Sylvie zachraňují slabé 3* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V čase 34:05 má padající měsíc tvar Pac-Mana, postavičky ze stejnojmenné videohry. (Lad2000)
  • Na otázku, zda je Loki (Tom Hiddleston) opilý, odpoví postava: „I'm just full.“ Jedná se o slovní hříčku, jelikož v norštině znamená anglické slovíčko „full“, tedy „plný“, rovněž „opilý“. (NiWi)

Reklama

Reklama