Reklama

Reklama

VOD (1)

Loki zjišťuje, jaké má stíhaná Varianta plány s TVA. Má však vlastní plán, který změní osudy obou. (Disney+)

Recenze (72)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bylo záměrem seriálu udělat z postavy Lokiho dobrosrdečného, veselého, popleteného, bezradného, neohrabaného idiota, pak toto beze zbytku vyšlo. Pro diváky, kteří však očekávali Lokiho z Thora nebo Avengerů a tedy zneuznaného, arogantního, ambiciózního, panovačného, vychytralého boha, musí být tento "Loki" jedním velkým zklamáním. A mezi ty se počítám i já. Stupidní proměna postavy, kterou nikdo nepotřeboval ani nechtěl, a jejíž seriál dále sledujeme jenom kvůli Tomu Hiddlestonovi. ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to aj mohlo byť dobré, lenže nebolo. Zo začiatku som si myslel, že postavy budú tým hlavným, čo bude tento seriál ťahať dopredu, lenže táto epizóda ma tak trochu priviedla do opaku. S postavami som sa vôbec nevedel stotožniť a Sylvia sa mi zdala strašne chaoticky spravená, v jednej chvíli sa správa takto a v druhej sa jej vystupovanie otočí o 180°. Tiež sa mi zdalo, že v niektorých momentoch sa mi Sylviine prehovory zdali strašne vyumelkované a trošku robotické. Aby som však len nehejtil, tak musím povedať, že tvorcom dávam palec hore za vizuál, ktorý bol podľa mňa dosť vpoho, tiež chválim farby, ktoré len krásne doplňovali pekné akčné scény. Avšak Loki sa zatiaľ pomaly mení na najhorší MCU seriál, ešte sa to však môže zmeniť. 5/10 ()

Reklama

bezvim 

všechny recenze uživatele

Oproti dvěma předchozím dílům byly v tomto ty dialogy a práce s postavami opravdu příšerné. Moc moc doufám, že je na vině Bisha K. Ali. Na IMDB je toto jméno podepsané jen pod tímto dílem. Snad se ty další vrátí kvalitativně zpět a bude zábavné hlavní postavy poslouchat. Absence postavy Wilsona hodně zamrzela. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda patří přesně do té kategorie dílů, který když neuvidíte, tak se vůbec nic nestane, vlastně je dokonce lepšího ho nevidět, protože po zhlédnutí člověk nestačí kroutit hlavou. Vážně si nemyslím, že šestidílný seriál potřebuje takovýto vycpákový díl, kde se jen vedou plytké řeči a nikam seriál neposouvá. Dobře nebudu dílu křivdit, prvních 10 minut ještě dávaly naději, ale pak už jen dlouhý ZÍÍÍV. Sophia Di Martino spadá do kategorie hereček, co všechny emoce hraje jediným výrazem ve tváři a překvapivě i Hiddleston tady kolem ni poskakuje jak otravný trpaslík a vzájemně vedou mizerné dialogy. Zcela tu chybí ta správná chemie jako mezi Lokim a Mobiusem. Efekty a bojové scény jsou nepřehledné a prostě hloupé. Hudba šla také dolů oproti předchozím dvěma dílům. Marně hledám nějaká pozitiva. Snad jen, že nějaké dvanáctileté divačky budou mít divoké sny, protože se přece odhalila Lokiho sexualita! Přesně kvůli tomu se na tenhle seriál lidi dívají! Bože.. ()

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Loki je hustá. :D Epizoda se odehrává na trošku zvláštním místě v budoucnosti, což je hodně cool. Oba dva mají mezi sebou fajn chemii a to hodně oceňuji. (I když ne tak dobrou jako Loki a Mobius. Jejich špičkování mě prostě baví o trochu víc. :D) Hodně překvapil zpívající Loki. To mě dost pobavilo.  Možná trochu nudnější než předchozí dvě epizody, ale pořád fajn podívaná. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V čase 34:05 má padající měsíc tvar Pac-Mana, postavičky ze stejnojmenné videohry. (Lad2000)
  • Na otázku, zda je Loki (Tom Hiddleston) opilý, odpoví postava: „I'm just full.“ Jedná se o slovní hříčku, jelikož v norštině znamená anglické slovíčko „full“, tedy „plný“, rovněž „opilý“. (NiWi)

Reklama

Reklama