Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšikom, ani odporcom MCU, filmy z tohto univerza si vždy celkom rád zo zaujímavosti pozriem. Nikdy ničím vyložene neprekvapia, vždy sa ide o vo vopred daných koľajách a držíme sa v mantineloch komercie. Preto som bol skutočne odviazaný iba raz, a to pri Endgame, kde je koncept pojatý predsa len experimentálnejšie, ale stále v rámci oných mantinelov. Čiže z tohto hľadiska je Wandavision niečo skutočne šokujúce, či ide o správny smer, ukážu ale až nasledujúce epizódy. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to prostě absolutně skvělé. WandaVision je poctou starým komediím, která postupně odhaluje temný podtón dějící se čehosi pod povrchem. Wanda jako kuchařka potěšila velmi stejně jako celý dialog o tom, co dnes slavíme za den a stejně společně i scéna s prstýnky tomu dodala nádech. A kdo by si kdy pomyslel, že návrat mámy ze zlatých sedmesátých taky uvidím v Marvelu :D Těším se na další díly.Jedna z nejzábavnějších večeří, kterou jsem měl možnost vidět. ()

Reklama

Flocke 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že první díl bude takhle nějak vypadat. Doufal jsem ale, že v závěru bude trošku víc odhalení než jen záběr odněkud na obrazovku a kvůli tomu nedám 5*. Jinak celou dobu jsem byl v pozoru a čekal co se tam stane a to je vlastně plus i mínus, protože v podstatě nic z toho na co všichni čekáme, ale mám rád, když s mojí poruchou pozornosti, vydržím bejt celou dobu ve střehu :)) Celkově vzato dobrej úvod do seriálu. Bylo to vtipný a fungovalo by to i mimo MCU, jen už bych asi nebyl cílovka. PS: Můj bejvalej šéf byl taky pan Hart :)) ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že filmovými blockbustery zhýčkaní fandové nedokážou ocenit trošku umělecký náhled do teprve se rozbíhajícího postranního příběhu dvou nejmocnějších postav z řady Avengers, ale nechápu už jejich potřebu seriál shazovat do nízkých čísel. Stejně tak, jako bylo předem avizováno, že se na věc půjde i částečně s humorem, bylo i oznámeno to, že háv sitcomu nebude mít dlouhého trvání. Tak nač ten hate. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V novinách, které Agnes (Kathryn Hahn) dá Wandě (Elizabeth Olsen), si můžeme všimnout reklamy na mycí přípravek Coy Soap. Jedná se o referenci na populární Joy Soap, který vznikl na konci 40. let minulého století. (Kubaaa97)
  • Víno, které je servírované během večeře, je Maison du Mépris, což v překladu znamená „dům opovržení“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama