Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda a Vision sa presťahujú do malého Amerického mestečka a potykajú sa s prvým problémom. Večera so šéfom. Prevedenie: Atmosféra sitkomu zo 60. rokov bola celkom milým prekvapením ale asi nie som jediný fanúšik univerza, ktorý to nečakal. Pocity: Elizabeth je vynikajúca herečka. Má šarm aj charizmu a dokáže zahrať čokoľvek. Dosť ťahá seriál dopredu. Dosť veľa vecí bolo nevripných a moc sa tlačilo na pílu. Pevne verím že sa to dáko utrasie. 65% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že filmovými blockbustery zhýčkaní fandové nedokážou ocenit trošku umělecký náhled do teprve se rozbíhajícího postranního příběhu dvou nejmocnějších postav z řady Avengers, ale nechápu už jejich potřebu seriál shazovat do nízkých čísel. Stejně tak, jako bylo předem avizováno, že se na věc půjde i částečně s humorem, bylo i oznámeno to, že háv sitcomu nebude mít dlouhého trvání. Tak nač ten hate. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-PG || Disney+/Marvel Studios || Oceňuji snahu Marvelu přijít s originálním žánrovým pojetím, ať už to v dalších řádcích budu jakkoliv popírat. Nápad na sitcom je velmi odvážný a docela jsem se na něj těšil, ačkoliv jsem si těžko představoval, jak se s ním tvůrci poperou. Výsledek je bohužel dost chatrný a ty, kteří skutečně čekali na humorný sitcom, nepotěší. Zasmál jsem se asi 2x a ani jedna z řešených pod zápletek mě nijak nebavila (Co nezachrání ani Kitty ze Zlatých sedmdesátých...). Tyto nápady se jaksi míjí s cílovou diváckou skupinou 15+, která o primitivní televizní tvorbě 50. let nemá ani šajna. Někteří se možná proto budou smát, jiní nudit. Raději bych si tyto sitkomové díly představil jako desetiminutové skeče ze SNL. Přitom Olsen i Bettany do svých ujetých rolí dávají opravdu hodně. Bohužel tam, kde máme končit vypointovaným vtipem, odhalujeme, že tu něco smrdí a jejich idylický život je pouhou iluzí. To nás diváky pomalu svádí, že to bude celé o něčem úplně jiném, jen si musíme několik epizod počkat. Sami tvůrci (nejpozději ve střižně) očividně prozřeli a sestříhali úvodní díly na 20-30 minut, aby ty další mohly atakovat celou hodinu. Buď jejich originální nápad vzal rychle za své nebo jde o nový tipy šetření peněz na velkolepou akci a natahování stopáže série. Zkrátka tyto 2-3 epizody si nikdy znovu nepustím a budu rovnou přeskakovat do poloviny, kde by se měl seriál skutečně rozjet. Proto zklamaným divákům radím: „vydržte to, bude líp.“ a těm spokojeným: „užijte si to, než z toho bude další marvelovka.“ 50%. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musím říct, že Elizabeth Olsen mě nikdy moc nebrala, ale tady je fakt přímo nádherná!!:)) Jinak je to obrovský bizár a pro nezasvěcené fanoušky asi i stejně velký šok:)) Snad se z něj vzpamatují a uvědomí si, že tady nic není tak, jak se zdá. Doufal jsem ve víc znepokojivé náznaky reality, zatím to nejvíc ze všeho připomíná Městečko Pleasantville. Ale myslím, že i když přibudou barvy, tak celkově WandaVision hodně rychle potemní... /// Více recenzí a zajímavostí ze světa současné i retro popkultury sledujte na Instagramu, profil instageek_cz !:) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie som fanúšikom, ani odporcom MCU, filmy z tohto univerza si vždy celkom rád zo zaujímavosti pozriem. Nikdy ničím vyložene neprekvapia, vždy sa ide o vo vopred daných koľajách a držíme sa v mantineloch komercie. Preto som bol skutočne odviazaný iba raz, a to pri Endgame, kde je koncept pojatý predsa len experimentálnejšie, ale stále v rámci oných mantinelov. Čiže z tohto hľadiska je Wandavision niečo skutočne šokujúce, či ide o správny smer, ukážu ale až nasledujúce epizódy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • Jedná se o nejkratší epizodu seriálu. Má téměř poloviční stopáž než finálový díl. (Kubaaa97)
  • Herec Paul Bettany byl ve skutečnosti natřen modře namísto červené, protože modrá lépe fungovala na černobílém filtru. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama