Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenze (77)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážne nemám, čo vytknúť, nesmierne som sa pobavil. Je to šialené, bizarné, ale aj svieže a zábavné, presne takto som si seriál WandaVision predstavoval. Za mňa veľmi originálny počin od Marvelu, ktorý sa výrazne líši od zvyšku tohto univerza. WandaVision sa skrátka nebojí riskovať, či už žánrovo alebo formou vyprávania. Ústredná dvojica bola úžasná a chémia medzi nimi bolo parádna. Elizabeth Olsen to ťahal neskutočne, ale ani Paul Bettany nezaostával. Celkové čiernobiele prevedenie, ktoré nápadne pripomínalo sitcom z päťdesiatych rokov, bolo vskutku unikátne. Audiovizuálne spracovanie bolo mimoriadne nápadité a taktiež nechýba cit pre detaily. Tomuto sa hovorí dokonalá pocta starším sitcomom. Príbeh nám začína tak, že náš manželský pár sa presťahoval do krásneho malomesta Westview. ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím , co lidi všechno od WandaVision čekali , ale už trailery i herci a Kevin Feige říkali , že tento seriál aspon teda začátek bude hodně jiný a bude to spíše pocta starým sitcomům s trochou tajemna. A mě se to líbilo. Je to něco neokoukaného u Marvelu a vím , že ta akce pozdějí příjde. Lidi jsou spíše naštvaní , že tohle je první MCU věc po roce a půl (ale to není chyba tvůrců , první měl být Falcon dokud se neodložil) hlavně klasických akční MCU seriálů si ještě užijem. Bylo tam i fajn pěkných easter eggů - Stark toast atd... A každá epizoda je v duchu př. 50 let , 60 atd , tudíž první je podle nejoblíběněších sitcomů 50. let a jelikož já jsem je neznal , tak jsem si to celkem užíval , párkrát jsem se pousmál a musím podoktnout skvělý herecký um hlavních herců. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako velmi mě baví fakt, že první nová věc z MCU universa po nějakém roce a půl vypadá takhle. To ti nadržení fanboyové, jejichž kulturní rozhled začíná Supermanem a končí Spidermanem, musí být nadšení :D Pro mě to docela zajímavě funguje z toho hlediska, že všichni víme, že Wanda a Vision jsou marvelácké postavy, a že dřív něbo pozdějc dojde k nějaké superhrdinské akci, kterou známe z kino filmů. A že to, co sledujeme (minimálně) v prvých dvou dílech, je nějakej mindfuck. Ale že by to fungovalo samo o sobě - jako sitcom - to fakt ne. Jsem zvědavej, co se z toho vyklube, ale upřímně řečeno budu velmi rád, pokud se to začne klubat rychle, nejlíp už v další epizodě. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bavil som sa. Dej jednoduchý, dialógy neboli náročne ani trápne. Jednoduchý humor, ktorý dokonale fungoval. WandaVision bude fakt zaujímavý seriál od Mervel, ktorý mám môže ukázať niečo viac, čo tu doteraz nebolo. EasterEgg potešil. Keď to pôjde ďalej v takomto duchu jednoduchosti a humoru tak budem len rád a verím, že nám postupne ukážu a odhalia čo sa to Wande vlastne deje a kto jej to robí, prečo a ako? Veľa otázok takmer žiadne odpovede. Teším sa na nové časti. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že ty díly nemají tak deset minut - já mám fakt rád Paul Bettanyho a tohle by byla zdá se docela adekvátní délka. Ale věnovat tomu víc času nehodlám, podle rychlého proklikání to při té délce vypadá na hrozně nudnou cringe trapnost. Na druhou pořád zajímavější než Agents of S.H.I.E.L.D., tady se snaží možná aspoň o něco. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (23)

  • V jedné scéně si můžeme všimnout, že se děj odehrává 23. srpna, což odkazuje na sešit „Avengers #238“, ve kterém byl Vision oživen po hibernaci. (Kubaaa97)
  • Název epizody odkazuje na frázi, která se používala na začátku sitcomů, aby diváci byli informovaní, že se jedná o skutečný a nikoliv o předehraný smích. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama