Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potřebná epizoda. Změna stylu, kupa pomrknutí, vnesení informací do tohoto mixu. Lovci easter eggů se z této epizody pomějí. Navíc jasná ukázka toho, že k pochopení následujících filmů v rámci MCU budete opravdu potřebovat sledovat i seriály, což bude pro některé lidí zásadní problém, když zatím ani Disney+ u nás oficiálně nenajdeme. Tvůrcům to zase poskytuje prostor k prohlubování postav i dějových linek. Myslím si, že jako diváci z toho budeme těžit. ()

Skratik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl je jistě zatím nejlepší z toho, co jsme z Wandavision viděli. Objasňuje mysteriózní a nejasné scény z minulých dílů a dává skvělý důraz na události "po lusknutí". Některé scény byly doopravdy parádní, např. návrat mrtvých v nemocnici nebo pozorování dění v městečku skrz starou televizi. Zcela a bezkonkurenčně nejhorší bylo cokoliv, co se pojilo s postavou Darcy. Ta byla hrozně umělá, nepřirozená a nepříjemná. Všechny její scény byly trošku cringe a každá druhá věta, co vypustila, mi pila krev. Což je škoda, protože v prvních dvou Thorech byla sympatickým křovím. Za ní strhávám jednu hvězdu, jinak by to byl slušný plný počet. ()

Reklama

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery, takže bacha. :D Nic proti Wandě, ale jsem rád že se nám děj konečně zaměřil i trochu jinam než do reality ve které s Visionem žije. Velmi mě potěšil návrat Darcy, která je stále stejná a její osobnost mě neuvěřitelné baví. Konečně tam už není (přinejmenším v téhle epizodě) ten sitcom nádech, což velmi oceňuji. Je to vlastně ted z té "druhé strany" a za to jsem moc rád. ()

KillHurt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaa. 80. léta se nekonají. Vrátili jsme se v čase a dostali jsme pár odpovědí na některé otázky. Wanda a Vision (stejně jako zbytek už známých postav) jsou odsunuti na druhou kolej a prostor dostává Monica a staronové charaktery. V epizodě je několik skvělých momentů, které pomrkávají na celé MCU. Úvodní scéna z nemocnice je perfektní a dodává Monice hloubku hned na začátku. Z Darcy a Jimmyho máte stejný feeling jako ve filmech a prakticky ihned tvoří skvělou dvojici. Tak rekapitulaci a vysvětlovačky máme za sebou. Teď prosím ty 80. léta, nějaký pořádný twist a cliffhanger pro další filmy a budu spokojený. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vetsina lidi bude hulakat jak to byl nejlepsi dil, ale na me byl vysvetlujici az moc. Navrat dvou postav z MCU byl ve stylu: "Ten tam nekdy hral?" + "Aaaa, ta otravná je zpět". Ale jo bylo to fajn, akorat me vadi, ze celé to bylo v postsynchronech natacenych u nekoho v kuchyni. + body za CGI v uvodni scene. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (11)

  • Tzv. mikrovlnná kosmická radiace, kterou v epizodě zmíní Darcy (Kat Dennings), a která podle ní vychází z energetického pole vytvořeného Wandou (Elizabeth Olsen) kolem Westview, je odkazem na čistou energii stvoření z komiksů, díky které získali členové Fantastické čtyřky své schopnosti. (NiWi)
  • Význam akronymu názvu organizace S.W.O.R.D. je Sentient World Observation and Response Department. Jde o organizaci zabývající se mimozemskými hrozbami, které by případně mohli Zemi hrozit. (hrumsrt)

Reklama

Reklama