Reklama

Reklama

VOD (1)

Na základe zvláštneho správania susedov začne mať Vision podozrenia, no Wanda ho upokojí. (Disney+)

Recenze (55)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozoruhodný recast jedné kdysi pro Marvel a hlavně Wandinu linku podstatné postavy mi vůbec nevadí, přestože jsem měl v této roli raději původního herce, nikoli toho z vedlejšího vesmíru u Foxů. To, jak dokáže být prozatím stále ještě schovaná Scarlet nebezpečná pro své okolí, zasluhuje páté epizodě pátou hvězdu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už je jasné, že v mestečku nie je všetko s kostolným poriadkom a na základe zvláštneho správania susedov na to prichádza už aj Vision. Vanda stojí za všetkým ale evidentne jej to začína prerastať cez hlavu. Prevedenie: Časť má konečne tú správnu atmosféru a začínajú sa odkývať veci na pozadí, na ktoré sme my ako diváci tak dlho čakali. 90% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natahovaná vějička na fanoušky MCU, kteří jsou vyhladovělí a budou vděční za cokoliv. V tom chaotickém vyprávění se ztrácí, že to celé nedává smysl a vše se děje jen tak, aby to vyhovovalo tvůrcům. Na mě to přestává fungovat. Nemám totiž rád, když se záměrná dezorientace ve vyprávění, tváří jako něco originálního a chytrého. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni to dokázali! Marvelu se povedlo do seriálů opět přinést ony krásné momenty, kdy po konci epizody člověk bude dychtivě očekávat další a aktivně špekulovat nad tím, co onen cliffhanger vlastně ve výsledku znamená. Poslední tři epizody mě prostě přenesly do oněch dob, kdy běžela ještě Hra o trůny a my jsme aktivně vyhledávali různá vodítka a chtěli jsme každý ždibec informace o možné budoucnosti příběhu (ale samozřejmě ideálně bez spoilerů). Prostě Wandavision je prozatím seriálová událost, kterou by neměl minout ani odpůrce Marvelu (také jsem z těch jejich filmů byl už hodně přejedený). ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Už to vážně chtělo spojení 'sitcomu' a 'skutečné reality'. Wow! Každá epizoda mě něčím dostala, ale tahle všechny překonala. Postupně zjišťujeme, co se to vlastně doopravdy děje ve WestView, Wanda ukáže svoji pravou tvář a záměr, Vision se začíná 'probouzet'... a ta poslední scéna? Okamžitě mi dejte další díl! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (15)

  • Rozebírání Visiona (Paul Bettany) v laboratoři a pozdější záchrana Wandou (Elizabeth Olsen) odkazuje na příběhový oblouk „Vision Quest“ z komiksů. V něm byl Vision znovu sestaven a zaktivován v čistě bílé podobě bez emocí a nějakou dobu trvalo, než se znovu projevily. (Kubaaa97)
  • Název epizody odkazuje termín „Very special episode“, který byl nejvíce používaný v 80. letech. Jedná se o výraz, který se vztahuje k epizodě či celému seriálu, jenž se potýká s těžkým či kontroverzním tématem. (Kubaaa97)
  • Počítač, který Vision (Paul Bettany) používá v kanceláři, je Commodore 64. Jedná se o nejpopulárnější počítač 80. let. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno