Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Z vesmíru na Zemi dopadne obrovský artefakt. Do čela mezigalaktické mise, která chce vypátrat jeho původ a jako první navázat spojení, se postaví Niko Breckinridge. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (100)

AppleCore odpad!

všechny recenze uživatele

Another Life se na Netflixu objevil stejně záhadně, jako artefakt na Zemi, kolem kterýho se děj točí. A protože jsem nečekal vůbec nic, mohlo mě to jenom příjemně překvapit. Tvůrci seriálu ale dokázali pravej opak. Už od první epizody to naprosto nechtěně samo sebe paroduje, vypadá to lacině, děj - ačkoliv se chce tvářit důležitě i chytře - je mega debilní, kamera je v určitých scénách vyloženě příšerná, CGI vypadá jak z mých prvních pokusů v After Effects, akce strhává špatnou choreografií i střihem a celý to sci-fi je založený víc na "fi" spíše než "sci". A to vůbec nehledim na to, že to je upatlaný převážně z Arrival a Vetřelce, tudíž originalitu nečekejte už vůbec. Katee Sackhoff to sama neutáhne, byť se jako jediná trochu snaží. Asi jeden z nejhorších seriálů, kterej jsem kdy viděl. ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dokoukat alespoň první řadu, ale to se vážně nedá. Taková amatérská splácanina by vůbec neměla existovat. Scénář úplně tupý, postavy je ta největší sbírka dementů, co kdy kdo viděl a není snad možné aby to nebyl záměr. Pokud tvůrci chtěli, aby divák nenáviděl jednu každou postavu a nesnášel hlavně mladé lidi, tak se mu to dokonale povedlo. Věřím, že v různých show, kde jsou spolu zavřeni různí exoti a lidé koukají, aby dostali to správné drámo, jsou rozumnější a sympatičtější charaktery a jejich interakce je pravděpodobně o několik řádů výše než zde. Zpracováním a kvalitou efektů je to hluboce pod úrovní Hvězdné brány, která je o 22 let starší. Spíš to kvalitou zpracování připomíná filmy od studia Asylum. Vzdal jsem to po zcela přihlouplé epizodě na zelené planetě, která byla k smíchu skoro celá, ale střelba na monstrum to zabila víc definitivně, než bylo dané monstrum skoleno. 5 % a rána do Siria z milosti (dal bych 10, ale musím ubrat za stanici Elona Muska). ()

Reklama

Ricci odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina. Poslat na "nejdůležitější misi lidstva" skupinu lidí, kteří by neprošli psychotestem ani do autoškoly, to je fakt nářez. Scénáristické přehmaty neřeším vůbec. Snad každou větu psal někdo jinej (a nepodíval se co napsali ti před ním). A Katee Sackhoff s univerzálním jedním výrazem tomu moc nepřidá. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nevím no... Je to hrozná škoda. První díl vypadat velmi nadějně, efekty se nezdály tak špatné, ale dva tři díly a bylo jasné, o co go. Velké téma, ale naprostý amatérismus. Scénář až tak C-čkový, protože takové problémy, co tam řešily, to bylo jak ve Slunečné. Herecky bohužel naprosto podprůměrné. V každém dílu byl nějaký slabounký záchvěv naděje na zlepšení, ale ta touha být zajímavý se topila v realitě naprosté neschopnosti nezaujmout a nepřekvapit... Muselo to být drahé, tím pádem je to fakt neskutečně špatné. Dokoukal jsem ze zvědavosti ... nepřekvapilo ani závěrem... ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli herečka jak vystřižená z devadesátek (Sackhoff)! Vše co dělá je tedy uvěřitelné. Škoda že tento seriál nemá prachy, jako ztraceni ve vesmíru. Nízký rozpočet mu totiž zlomil vaz. Nízký rozpočet a nechutné homo trans buzeranstké scény, na které se nedá koukat!!!! Další výtka patří výběru posádky, kdy mám pocit, že snad vybrali prvního, kdo se přihlásil. Ale to nic nemění na tom, že i přes málo peněz a buzerantsví jde o slušnou podívanou. Vysoké hodnocení dávám proto, že mě seriál zaujal víc, než podobné vysokorozpočtové. I za málo peněz se dá natočit koukatelná věc. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama