Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Všichni trpí kompletní ztrátou paměti a jestli se vzájemně znali, tak si to nepamatují. Teď musí společně čelit drsným nástrahám svého ostrovního vězení. (Netflix)

Recenze (44)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 40% Hodnocení po první sérii, a doufám, že další už nebude. Mělo to obrovský potenciál. Ze začátku to vypadalo jako mišmaš Ztracených, Labyrintu a Hunger Games. Vše ale zabily špatně napsané postavy, ještě horší herecké výkony, díly, které se odehrávaly mimo ostrov a hlavně samotné finále. Divák čeká šest dílů na finální díl a ten byl nejnudnější ze všech. Tvůrci se sice snažili o pár zajímavých zvratů, ale to nestačilo. Když se v posledním finálním díle jen mluví a mluví, přitom čekáte na pořádnou akci na ostrově, tak jste prostě zklamaní ... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The I-Land je rozhodne seriál, ktorý premárnil svoj potenciál. Netflix chcel zrejme čím skôr pridať do svojho programu nový seriál s novou myšlienkou, čo sa mu podarilo. Bohužiaľ však tvorcovia pomerne dobrý nápad nedokázali zúročiť, príliš skoro sa odhalila pravda o tom kto stroskotanci z ostrova sú a flashbacky do ich minulosti mohli prichádzať pozvoľnejšie a napätie sa mohlo stupňovať aj úplne inak, ako tomu nakoniec bolo. Obrovská škoda pretože I-Land mohol dopadnúť podstatne lepšie a mohol sa stať veľmi príjemným prekvapením.Nestalo sa. ()

Reklama

estik97 

všechny recenze uživatele

Nápad by nebyl špatný, kdyby to provedení nebylo tak hrozné. Nemá to ani hlavu, ani patu, skáče se sem a tam, je to jako by budget byl strašně malý a proto je provedení tak bídné. Herecky to není úplně špatně obsazené, ale jejich dialogy jsou strašné. Hudebně taky nuda. Prostě nic s ničím, obdivuju se, že jsem to vůbec dokoukala. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

není to sice až takový průser jak by mohlo napovídat místní hodnocení,ale ani to není zrovna dvakrát originální a minimálně takových 80% se dá celkem v pohodě odhadnout dopředu.Ke cti tvůrcům jde rozhodně to,že i když sem si několikrát v rámci jednoho dílu myslel něco o jejich příčetnosti,stejně se jim nakonec povedlo u mě vyvolat ten minimální objem zájmu k tomu abych to celé dokoukal...40% ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale mě to nepřišlo tak hrozné. V posledních deseti minutách posledního dílu mi spadla čelist. Mám na mysli tu scénu se zrcadlem. Něco takového jsem čekal, ale i tak to na mě poměrně zapůsobilo. Připomíná mi to "Signál z neznáma", po jehož konci jsem se na film začal dívat úplně jinak a z postavy Fishburna jsem dostal husí kůži. Tady je to podobné. Mám rád sociální experimenty, LOST a tvorbu tohoto typu. Chtěl jsem dát 3*, ale protože chci trochu vyvážit podle mě neopodstatněné odpady jiných, tak dávám 4*. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama