Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Seriál Will a Grace je seriál, ktorý mi otvoril oči. Otvoril mi oči vtom, ako sa všetky tieto dvadsať minútové sitcomy podobajú s jednotlivými časťami. Tie isté fóry, tie isté hlášky, prostredie či situácie, ako napríklad v Priateľoch, Dharme a Gregovi, 2a pol chlapa... Nemôžem povedať, že som videl všetko. Videl som len jednu časť, aby som sa dostal do obrazu, zapamätal si hlasy jednotlivých postáv, ich charaktery a postoje. Avšak ďalších dielov som mal pustených v lište, aby som sa bavil práve na hláškach. A naraz prišlo to spomínané cvaknutie. Takže aké prostredie sa toči stále dookola, a aké časti som asi videl? Tak zásnuby, svadba, pohreb, hľadanie práce, a samozrejme bar mitzvah ...niekoľko narážok na gaysex (a to je asi jediné špecifikum), sex, sex, sex záverečný fór počas tituliek a logo spoločnosti. Ja ako zakomplexovaný radikálny homofób nad dve hviezdy ísť nemôžem. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Mam to jako vecernicek pred spanim,kdy potrebuju sledovat neco jednoducheho a nepremyslet u toho. Je to jeden z tech horsich serialu, ktery neni moc vtipny teda. Postavy Jacka a Karen jsou vylozene nechutne, debilni a otravne. Vetsinou je pak otravna i Grace. Navic jsem snad v zivote nevidela tak moc spatne skryvani tehotenstvi. To byl opravdu mega trapas, obzvlast, kdyz to mohli klidne zakomponovat do deje. Hlavne, ze v posledni serii to slo. Fakt debilita. K tomu mam u spousty temat dojem, ze to je kapku vykradani Pratel. Nakonec k tem poslednim trem radam. Jakoze wtf, osma serie byla jen sen, nikdo nemel deti ani partnery a pokracujeme zamrznuti ve stejnem miste, jako pred 11 lety?! Jim je uz skoro 50 a stale single, bezdetni a chovaji se, ze jim je porad 30. Katastrofa. ()

Reklama

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat že první dojem byl hodně pozitivní. Ovšem teď musím z ***** hvězdiček malinko ubrat. Jack je pořád fantastický a Karen je baba jak má být. Will je sympaťák ale zase ta Grace. Nemám jí ráda, už jen díky Stacey z předešlého sitcomu. Co se týče vtípků.. Opět září jen moje oblíbená trojka. Plus - mínus. PRŮMĚR. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Celkem dost dílů jsem viděl, když to před lety jelo v české premiéře na Primě. První díly byly fajn, ale postupně (a celkem rychle) to začalo upadat. Kdysi jsem se u toho párkrát zasmál, ale ani tenkrát mi to nepřišlo jaké nějaké veledílo a teď mi to přijde ještě horší. Průměrný (no spíše podprůměrný) sitcom, kde jediné sympatické postavy jsou neodolatelní Jack a Karen. Jak tohle mohlo vydržet tak dlouho, je pro mě poměrně záhadou a ještě větší záhadou mi je, co na tom všichni vidí, jelikož mi to opravdu nepřijde ničím zajímavé. 45%. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano! :) Paráda! :) Grace je krásná, vtipná, chytrá, talentovaná, trošku smolařka. Will je její přítel, gay, chytrý, krásný, vtipný, trošku smolař. Oni dva spolu? Dokonalá dvojka. Karen, báječná! :D Já tu ženskou miluju :D Co slovo, to perla. A Jack? Karen v mužském :D Jeden z nejlepších seriálů :) ()

Galerie (1 902)

Zajímavosti (44)

  • V osmé („Marry Me a Little“) a deváté epizodě páté série seriálu („Marry Me a Little More“) si samu sebe zahrála americká novinářka, televisní spolupracovnice a spisovatelka Katie Couric. (JoranProvenzano)
  • Jedná se o stou epizodu seriálu. (SONY_)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama