Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (251)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,750,746▐ Nechápem, keď už prvý diel nemá čo to do seba ako sa dokážu vyšplhať na ďalšie pokračovania. Táto séria teda moc toho prevratného, či aspoň zábavného moc neponúkne, taká skôr príliš rutinná zívačka. /40%/ ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Asi by sa hodilo osviežiť pamäť tým, čo bolo minimálne v druhom dieli. Filmári stavili na neoriginalitu a do tretieho dielu pridali deti. Tie ale pôsobili príliš idylicky a nepoškvrnene, s čím určite väčšina rodičov nemôže súhlasiť. Slovenský "záporák", neznaboh vína tiež pôsobil dosť účelovo. Prvé dva filmy posadili latku celkom vysoko. Trojka ju mierne podliezla, no nebol to nejaký veľký zásah vedľa. Čakal som však, že tam bude trochu viac hrať rolu tá gruzinská výroba vína. ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Takova hodne nenarocna oddechovka, film, ktery kdyby clovek nevidel, asi se nic moc nestane. Do oci bijici byly (ne)pokusy o jihomoravske nareci - Taborsky z Litvinova, ktery se o ne snazi hrozne prehnane; decka Honzy a Klary - kdyz uz se rozhodnu, ze se v nejake scene budou lidi trumfovat a porovnavat moravske a prazske, nemuze moravske dite rikat "moravskej", to je fakt blby, a to i kdyz mohlo pochytit neco z reci tatinka, ktery puvodne Moravak neni. Na druhou stranu se u snimku clovek potesi krasnymi zabery Moravy, herci jsou vetsinou docela prirozeni, da se na to divat. Nevidela jsem 2Bobule, 1Bobuli pak kdysi davno a uz si to prilis nepamatuju, kazdopadne 4, 5, 6 bobuli uz bych asi nenatacela. 45 %. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani po dlouhých 11-ti letech se žádný zázrak nekoná. Naše postavy se sice posunuly, ale to i svět okolo. Mají své problémy a neví, jak je řešit. Vody trochu rozvíří rádoby sympatický Slovák, který má jejich vinici spasit. Nic ale není, jak se zdá a za vším je jeden velký podraz. Je sice hezké se vrátit opět na Pálavu, ale film se nevyhýbá klasickým klišé, ať už jde o policajty nebo Pražáky. Takže určitě nebylo špatné si to pustit, ale žít bych bez toho taky dokázal... Alespoň policistka byla sympatická. "Přijď, bude řiť." ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Strašný. Tohle a komedie? S předchozími díly se to vůbec nedá srovnat. Jako nostalgická vzpomínka na pana Postráneckého dobrý, ale jinak příšerně unylé, bez života, plné různých klišé a reklamy. Herci vypadají, že každou chvíli umřou. Výběr hudby se taky moc nepovedl. Do komedie to má daleko asi jako k těm pozemkům na Měsíci. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Natáčelo se v Praze a poté na Pálavě, např. ve vinných sklepech v obci Bulhary, Moravské Nové Vsi, v okolí Zaječí a Klentnice. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Tereza Ramba původně ve filmu nechtěla hrát, ale po přečtení scénaře změnila názor. (Duoscop)

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama