Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 5

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (78)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času výborná,ale s každým dalším pokračování jde Hotel Transylvánie víc a víc do řitě.Už trojka se pohybovala chvílemi na hranici snesitelnosti a tady už je to místy dost za ní.Hlavní podíl na tom má Johnnyho postava,která je neskutečně debilní a otravná a i když věřím,že děti bude bavit,každý dospělý divák z ní zákonitě musí dostat kopřivku.Samotný příběh není nijak originální,ale určitě se z proměn lidí v příšery a příšer v lidi dalo vytěžit víc,než pár povedených vtípků a víc nic.Zamrzí i absence Adama Sandlera.Jeho náhradník se sice snaží přiblížit jeho hlasovému projevu seč mu hrdlo stačí,ale není to ono.To,že nakonec nový hotel skončil přímo na Amazon Prime,tak není vůbec překvapení....40% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné pokračování, které vyjma několika vydařených gagů a povedené animace prostě nemá čím zaujmout. Tohle je zkrátka jeden z těch případů, kdy nezkrotná touha po větším zisku zcela zastínila potřebu nějakých kvalitnějších filmových ingrediencí. Škoda. „We are expanding the hotel!” ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Uřvanější, naspeedovanější a hlasitější animák jsem nejspíš ještě neviděl. Místo toho odešel humor, vtip a všechno sympatický, co udělalo jedničku tak příjemnou a zbytek série se na tom ještě jakžtakž svezl. Tady se už ale nepohybujeme na neutrál, ale spíš stojíme. Je to šíleně z rychlíku, vtipy nevyzní, nebo na ně divák nemá ani čas a celý to vypadá prostě lacině. Jen jako snaha vytřískat ještě nějaký ten dolar. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série měla končit prvním dílem druhý a třetí jsou takové nástavby a tohle je lepší, ale jde vidět, že už není moc kam jít a vaří se z vody. Točil to režisér Arnoldových Patálií a režisérka seriálu Dc Superhrdinek Tarkatovsky si asi uvědomil , že je to zbytečné pořád točit  mám pocit, že nechtěl točit už trojku .  Nejvíc zamrzí absence nových postav z trojky Van Helsing je tam jen ve scénách v traileru a pak tam má ještě jednu menší scénu Erika taky moc prostoru nedostala a ostatní jsou tam do počtu (blob vyloženě zhruba od 30 minuty je z něho jen bábovka z želé) . Chybí i nějaká zapamatovatelná scéna trojka měla aspoň ten dj souboj  tady není nic 30 minut se řeší převzetí hotelu dalších 60 získání krystalů 7 minut změna Johnyho z příšery na člověka (tohle není spoiler je to i v traileru a na obalu) a pak máme konec. Jinak filmové chyby 1) na proměnu zombie v člověka a zpět stačí kousnutí od zombie na proměnu monstra zpět na člověka musíte sehnat jakýsi krystal to samé platí u toho morčete 2) V jedničce, když byl Dracula v netopýří podobě a pronásledoval letadlo s Johnym tak po zásahu slunečního světla byl spálený tady Mavis na začátku v džungli létá a svítí na ni slunce a nevadí to pak ji to naopak popálí dělají si zde vyloženě co chtějí 3) Na začátku Dracula všechny zmrazí a je řečeno, že pokud jste upír na Vás to neplatí nicméně Mavisin a Johnyho syn je poloupír (viz Hotel Transylvánia 2) a zmrazený je. Proč teda 80 procent? No je to lepší jak dvojka a trojka jsou zde zhruba dvě vtipné scény ve trojce jsem se nezasmál ani jednou a u dvojky to samé úvodní píseň je podařená (bohužel je jediná) a celkově to nepůsobí takovým dojmem zbytečnosti jako poslední díl Doby Ledové například. 80 procent ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Transylvánské hotely" jsem sice nikdy nežral a bral jsem je hlavně jako oddychovky určené primárně pro mladší publikum, i tak mě ale dokázaly místy pobavit i napnout. Čtvrtý díl bohužel trestuhodným způsobem zabil jinak chytlavý námět s transformací postav a takřka zazdil humornou, ale i akční stránku filmu. Postava Johnnyho je otravnější než kdy předtím a nebýt pár scének s gerontem Murraym, člověk by ani necuknul koutkem. Závěrečné ponaučení se pak ve výsledku ztratí jako pára nad hrncem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Ve 22. minutě Drákula zhypnotizuje Denise, ačkoliv je Denis také upír. (Moonys)

Reklama

Reklama