Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jako start dětských teen hvězdiček - David Gallagher, Jess Biel, Ashlee Simpson, Leighton Meester, Haylie Duff.....dobré.. Ale jako nějáká dějová lahůdka je to docela prázdné. Velká reklama na náboženství a na to jak jsou věřící lidé šťastní a soudružní, jak si pomáhají navzájem, jak krásně pějí v chorálech a jaké dělají dobročinné akce... Nezlobte se na mě ale v tomhle jsou Američani uplně pošahaní..ať si každý věří čemu chce třeba i tomu že nastane konec světa v tomto roce ale proč proboha o tom točí seriály??Zajímalo by mě procentuelní rozdělení věřících v USA, protože pořád slyším ty jejich ovečkovská hesla typu IN GOD WE TRUST(viz. jednodolarovka)..všechno je to jenom blbá maska jedné velmoce, která by nejraději měla celou planetu pro sebe. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Reklama

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď dosť oničom príbehy...trápne scény...pubertálne výlevy malých detí a dokonalosť rodičov je niečo, čo dokáže unudiť rýchlo, ako malý som v siedmom nebi hľadel dosť často. Neviem, bolo to fajn pozorovať skvelú rodinku,ktorej problémy boli postrádateľné...teraz si však uvedomujem, že také problémy snáď ani nie sú reálne. ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Seriál, který patřil mezi mé nejoblíbenější když jsem byl malý. Proč? Perfektní rodina, pokaždé dobré konce, všichni vědí, co je správné a co a jak mají dělat. S odstupem času se na to však člověk dívá už trochu jinak. Můj obdiv patři hercům, kteří i přes tak blbě napsaný scénář dokázali podat dobré výkony. Najdeme zde i herce, kteří si výkony otevřeli cestu do Hollywoodu ( Jessica Biel nebo Tyler Hoechlin ). Seriál rozhodně slouží jako oddechovka a i přes některé opravdu hodně debilní dialogy, které by nevymyslel ani největší náboženský fanatik mě bavil a stále baví. 60% ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Beverley Mitchell (Lucy Camden) dostala rolu v seriály až na druhý pokus. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama