Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

MM11 

všechny recenze uživatele

Poněkud naivní seriál o nenapravitelně eticky jednající rodince chovající se dle přesného odkazu víry. Inu, krom jalového humoru a prakticky nepředstavitelně "korektního" scénáře plného uslzených proroctví Vás čeká už jen nudná konverzačka odkrývající však poměrně přesně myšlenkové pochody Američanů. Intelektuální cvičení se nekoná, ale zastrčení tohoto nekonečného seriálu mezi bezmyšlenkovité agitační zhůvěřilosti je podcenění toho, co chtěli tvůrci sdělit. ()

MadChick odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se zamyslíte nad myšlenkovým obsahem, musíte zjistit, že se snaží ovlivnit americkou potažmo celosvětovou mládež některými docela zvrácenými myšlenkami. Navíc stanovuje naprosto neobjektivní a nerealistické standarty. A tím nemyslím jen absolutní a neustálou propagaci křesťanské víry. --- Ovšem pokud budete brát vše s naprostým nadhledem a budete na tento seriál nahlížet opačným způsobem než jeho tvůrci zamýšleli, můžete si dosadit do hodnocení klidně i 4*, protože takovou komedii z amerického prostředí asi jen tak neuvidíte ;) ()

Reklama

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Na podobných seriáloch nefrčím a ani tento som nevidel komplet, možno práve preto mi unikli tie série ktoré ho zvrhli do 200 najhorších. No zopár častí, možno celých serií som videl a zas taký humus to rozhodne nie je. Seriál síce ničím výnimočným ale na druhej strane ani taký nekvalitný. Len to moralizovanie občas prílišné.. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Aj keď dosť oničom príbehy...trápne scény...pubertálne výlevy malých detí a dokonalosť rodičov je niečo, čo dokáže unudiť rýchlo, ako malý som v siedmom nebi hľadel dosť často. Neviem, bolo to fajn pozorovať skvelú rodinku,ktorej problémy boli postrádateľné...teraz si však uvedomujem, že také problémy snáď ani nie sú reálne. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)
  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama