Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Keď som bol mladší, nevedel som sa tohto seriálu nabažiť. No teraz, keď sa na to pozriem s odstupom, aj tú jednu hviezdu tomu dávam z milosti (a za mladú Jessicu Biel). Iste, seriál sa snažil posunúť divákovi nejaké tie morálne hodnoty, no s tou presladenosťou a idylickosťou rodinky jedného amerického pastora to už prehnali. Krok za krokom aspoň pôsobil reálnejšie, toto už je pekne odtrhnuté od reality. ()

Pussycat18 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jako zvuková clona dobrý. Jen mě fascinuje, že v příběhu křesťanské rodiny najdeme víc sexu, drog, nevraživosti a zloby než v životě průměrnýho feťáka...to je docela k zamyšlení. Seriál mi spíše než agitka víry připadá jako ironie na ni. Jedinou zábavou pubertálních dívek jsou kluci (kdy oznámení "jdeme ven" následuje otázka "kam" a odpověď "za klukama"), jedinou životní myšlenkou bratrů je jak si zašukat a jediným problémem rodičů je odkecat dlouhý kázání a uklohnit dobrej oběd. O tý malý se nezmiňuju, vypadá to, že z ní roste ta nejempatičtější děvka ve městě :-) ()

Reklama

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Seriál, který patřil mezi mé nejoblíbenější když jsem byl malý. Proč? Perfektní rodina, pokaždé dobré konce, všichni vědí, co je správné a co a jak mají dělat. S odstupem času se na to však člověk dívá už trochu jinak. Můj obdiv patři hercům, kteří i přes tak blbě napsaný scénář dokázali podat dobré výkony. Najdeme zde i herce, kteří si výkony otevřeli cestu do Hollywoodu ( Jessica Biel nebo Tyler Hoechlin ). Seriál rozhodně slouží jako oddechovka a i přes některé opravdu hodně debilní dialogy, které by nevymyslel ani největší náboženský fanatik mě bavil a stále baví. 60% ()

MadChick odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud se zamyslíte nad myšlenkovým obsahem, musíte zjistit, že se snaží ovlivnit americkou potažmo celosvětovou mládež některými docela zvrácenými myšlenkami. Navíc stanovuje naprosto neobjektivní a nerealistické standarty. A tím nemyslím jen absolutní a neustálou propagaci křesťanské víry. --- Ovšem pokud budete brát vše s naprostým nadhledem a budete na tento seriál nahlížet opačným způsobem než jeho tvůrci zamýšleli, můžete si dosadit do hodnocení klidně i 4*, protože takovou komedii z amerického prostředí asi jen tak neuvidíte ;) ()

ujo_chmel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je najodpornejšie čo som kedy videl. Jedna postava nesympatickejšia ako druhá, moralistické kecy, z ktorých sa mi dvíha žalúdok, škaredé ženské (okrem Jessici Biel), každá časť o tom istom, v každej scéne tie isté ksichty hercov a pod. Naozaj keď toto vidím na obrazovke, vzbudzuje to vo mne extrémnu agresivitu a nenávisť voči celej tejto sračke! Keby sa dalo hodnotiť záporne, tak by som tak učinil. ()

Galerie (344)

Zajímavosti (12)

  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)
  • 7th Heaven je najdlhším rodinným seriálom súčasnosti. Obsahuje 11 sérii. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama