Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (468)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako nejsem nějak extra útlocitnej a ve filmu mi nevadí prakticky nic,ale v tomhle případě se vulgarita a nechutnost sešla v tak zvláštní kombinaci,že mě to extrémně nebavilo.Ano,párkrát sem se fakt zasmál a je tu několik dobrých hlášek,ale jinak mě tahle česká variace na prcičky - tím spíš po tolika veskrze kladných recenzích - zklamala...40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šluknovský Pie. Nechutný, perverzní, tnoucí do živého a s vše objímající trapností. Přesně tak upečený, aby mě bavil timingem i kadencí (neplést s kaděnci) a tvůrci tuzemských tuctových komedií vyhlásili hnědý poplach. Gymnázium Konrada Henleina prostě nemohlo vyplivnout něco ordinérního.. Je bezesporu snem každého teenagera mít takto tolerantního a podporujícího otce (náboráře do srbských milic nemyslím).. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Buď se pobavíte, nebo znechutíte. Kombinace obojího možná, čehož jsem sám důkazem. Kdyby tvůrci trochu ubrali (např. "nehody" hlavní postavy už jsou zbytečně vyumělkované), tak jako nechutná ale velmi vtipná komedie, velice zdařile technicky a herecky (když beru v potaz že většinu postav vytvořili neherci) zvládnutá, a přitom amatérská, to obstojí. Některé figury by si mohly dát patentovat, např. expert na ožíračku v parku :) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Těžce nekorektní a zároveň i velmi delikátní záležitost, která si bere na paškál klasické teenagerovské komedie, aby je ve finále přetavila do šílené podívané s lehkým nádechem fekálií a pika. Pokud tedy máte rádi i předchozí kinematografické počiny Řezníka, u Párty Hárd budete opět regulérně brečet smíchy! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předně chci poděkovat autorovi, že vypustil do světa i online verzi pro nás antisociální případy, kteří se neradi tulí se spodinou v kině. Konečně taky humor na mé mentální úrovni. Marťa je v naši malebné zemičce pomalu jediný tvůrce, který není posraný a nebojí se dělat si prdel prakticky ze všeho, a tak to má být. Marťa ukázal, že i tuctová teen komedie se dá dělat tak, aby to nebyla dementní infantilní píčovina, nýbrž krásný a poučný snímek ze života, kde se každý najde. Skvadra neherců si poradila na výbornou a zejména oceňuji mistrovský tah autora, který se rozhodl polovinu herců platit pikem. Pro mě osobně, věřím, že i pro ostatní, byly rozhodně nezlatějším hřebem scénky, kterých se účastnili oba fotříci vyznávající svéráznou výchovu svých nezdárných dětí - to jsem se regulérně pochcal smíchy. Co vám budu povídat, 60 minut bylo mých 20 čísel v pozoru. Vskutku luxusní podívaná. Takovou porci (brzy kultovních) hlášek nasázet do 60 minut - to teda klobouk a gatě dolů. Jediné, co mi zde scházelo, byl Marťův tatínek v roli tradičního buzeranta, ale to už je drobný detail na tomto mimořádném klenotu české kinematografie. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se objeví postava Marka "Krysy" Neděli (Miroslav Čáslavka), který pronese hlášku: „Tak to není všechno.“ Tato hláška je odkaz na dokument Tělo bez duše (1996), který se zabývá zneužíváním chlapců v porno průmyslu a smutným životem mladých pražských prostitutů v 90. letech. Hláškou „Tak to není všechno“ se nechvalně proslavil výrobce českého gay-porna Pavel Rousek (s přezdívkou Krysa), známý svým brutálním a agresivním přístupem k natáčení. Na základě tohoto dokumentu byl později stejným režisérem natočen film Mandragora (1997), ve kterém si hlavní roli zahrál právě Miroslav Čáslavka, který se ve filmu s postavou Krysy setkává. (LucasAbelle)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno