Reklama

Reklama

See - Série 1

(série)
USA, 2019, 7 h 4 min (Minutáž: 49–57 min)

Epizody(8)

Recenze (35)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shrnutí první série. No jednoduše se jedná o prodlouženou nudu, ale zase naopak s úžasným vizuálem a soundtrackem. Nemluvě o choreografii, která je naprosto špičková. Každej souboj jsem si vychutnal na maximum a nemůžu doteď uvěřit, jakou gore jízdu SEE vlastně připravil, protože každé zabití je cejtit, není bezmyšlenkovité, je naopak velmi impulzivní a parádně nazvučené. No zbytek je bohužel opravdu čistá nuda, vedlejší postavy jsou nezajímavé, po většinu času se táhnou někde krajinou a mluví nezajímavý dialog za dialogem, kterej prostě vypustíte z hlavy, protože nemá, co říct a na většinu událostí se ani nezaměřuje. Navíc skoro všechno je dosti předvídatelné, takže žádné zvraty nečekejte (teda prozatím od první série určitě ne). Po příběhové stránce zatím velké zklamání, snad druhá a třetí nabere větší grády. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vydržal som sledovať dva diely. Má to famóznu výpravu, akciu, proste tip top technickú stránku a aj po dejovej stránke to je pravdepodobne presne také ako to tvorcovi zamýšľali, ale ja som dúfal, že to bude viac sci-fi. Štýlom to je ale klasický historický seriál, v ktorom sa riešia veci typu čarodejnice, proroctvá, intrigy jednej zaostalej dementnej skupinky proti druhej a podobné hovadiny, čo vôbec nemusím. Holt, to nie je seriál pre mňa, ale tentoraz rozumiem ľudom, ktorí sa z toho posrali. Dobre pre nich. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnou nesmírně dlouho přehlížený seroš, na který jsem se díky vícero doporučení a předplatnému exkluzivní, byť stále málo atraktivní streamovací služby konečně dostal. A třebaže jsem byl k See dlouho skeptický, jeho děj mě k sobě tak rychle připoutal, že mít více času, už hodnotím i druhou sérii. Na tu jsem po zdejším finále velmi zvědav. Z postapokalyptických televizních výtvorů totiž nenajdete lepšího zástupce. [viděno na Apple TV+] ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když Apple spouštěl svoje vlastní formáty, vypadalo v celku nadějně. Drama show z dnešní doby, alternativní minulost a post-apo budoucnost. První případ se stal časem silným dílem a asi budoucí vlajkovou lodí, druhé nestalo za zhlédnutí druhého dílu (i když možnost zlepšení tam stále je) a to druhé po velkém potenciálu u něj i skončilo. See mělo nějaký svůj příběh, který byl tajemný a tajemným docela dost i zůstal. A hlavně dost bez pointu, smyslu a nějakého posunu vpřed. Vtáhnutí do příběhu na začátku je asi stejně nezáživné jako na konci. I váš sýr na margarittě je napínavější než toto. Finančně jeden z nejnáročnějších projektů roku 2019, který se v dost věcech jenom ukázal jako vyhazovka do kanálu. O to je smutnější, že za seriále stojí docela kreativní a inteligentní lidi. Tím, to celé asi končí. Druhá série mě asi silně mime. ()

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No musím uznať, že nakoniec z toho bola fakt podarená séria. Úvod fajn, ale potom pár dielov bolo treba pretrpieť. Čím viac sa ale blížil koniec série všetko sa nám parádne rozbehlo a aj tie nudnejšie epizódy zo začiatku série pomohli viac chápať motivácie alebo charakter postáv. Jason Momoa je bohovský casting a aj keď má takú nálepku hereckého nemehla, ja myslím, že ukázal svoje kvality a jednoznačne tomu dáva ksicht a "říz". Ak bude druhá séria steampunkovo ladená, a ono to k tomu smeruje, budem slinať blahom. Na záver, je to v podstate jasné béčko, ale ja to nevidím ako nevýhodu, proste to netreba brať tak vážne, treba si užiť hlavne Baba Vossa, brutálne exteriéri a kvalitné bojové sekvencie. (8/10) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení bitvy z první epizody zabralo štábu čtyři dny, což podle režiséra Lawrence bylo málo. „Ve filmu byste na natáčení takovéto bitvy měli dva týdny, my jsme ale měli zhruba čtyři dny.“ (Skarface)

Reklama

Reklama