Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Typický slasher, kde parta teenagerov niekam ide (tu je to strašidelný dom), no a postupne ich zabíja vrah/ vrahovia. Čo to tratí na originalite, naberá úplne niekde inde a to na vrahoch a ich maskách. Tie sú super od začiatku, no keď si ich dajú dole, vyzerajú ešte horšie. Pozerá sa nato dobre, herci fajn a dokonca našim študentom aj fandíte. Gore nič zásadné, popravde tam som skôr sklamaný. Odsýpa to rýchlo a koniec sa zbytočne nenaťahuje. Úplne zbytočné sú flashbacky hlavnej hrdinky na detstvo, našťastie ich však nie je veľa. Celkovo čisté 3* ale jednu prihodím, nakoľko takéto horory veľmi neobľubujem, tento ma však bavil. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tenhle "cirkusový" horor jsem viděla měsíc před Halloweenem, ale na zmíněný svátek by se parádně hodil. Ze začátku si sice říkáte, že asi víte, kam tohle bude mířit a ono vlastně i jo, ale na druhou stranu má tahle jednohubka schopnost překvapit a vcucnout diváka do slušné atmosféry. Postavy jsou docela OK a chovají se vesměs rozumně a na chuť si z určité části přijdou i vyhledávači gore. Stoprocentně lepší než kdejaký Hell Fest nebo Blood Fest nebo co se to teď všechno urodilo. ()

Reklama

Sludger 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je ničím výnimočný. Na Halloween partia mladých ľudí v maskách objaví strašidelný dom, atrakciu, no niekto ich začne zabíjať. Musím uznať, že si dali záležať na tom strašidelnom dome, rád by som tam zašiel - kopec odkazov, nápadov a zaujímavých miestností. Tvorcovia sa výborne hrali s napätím a film mal aj slušnú atmosféru. Navyše sa nebáli ani brutálnejších vrážd. Vyššie hodnotenie znižuje pár logických zádrheľov a vyložene hlúpy záver. Ale odporúčam, je to nadpriemer medzi novými slashermi. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas Halloweenu sa partia kamarátov vyberie na zábavu, ale tá je príliš nudná, takže z nej odídu. Dostanú nápad ísť navštíviť strašidelný dom. Popri ceste na jeden narazia, a keďže ich vystraší hneď prvé monštrum, na ktoré narazia, rozhodnú sa vstúpiť. To ale nikdy nemali robiť. - Čakal som ovela viac, keďže nikto z kamarátov nedal menej ako tri hviezdy. Tento koncept bol za posledné roky spracovaný niekolkokrát a mám pocit, že Haunt je z týchto kúskov najslabší. Osobne mi vadilo hlavne herecké obsadenie, z ktorého mi boli všetci extra nesympatickí už v úvodných minútach. Našťastie je to Slasher, takže o postavy až tak nejde. Krvi je tu dosť, ale nie je tu žiadna scéna, ktorá by vyslovene utkvela v pamäti. Koniec to u mňa vytiahol na slabé tri. Myslel som, že to bude ďalší z hororov, ktorý budem pozerávať pred Halloweenom každý rok, ale nezaujal ma ani natolko, aby som si ho niekedy pozrel znova. + herec z iZombie a The Other + herec z The Strangers: Prey at Night ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Partička teenagerov sa na Halloween vyberie do strašidelnej atrakcie, aby na vlastnej koži zistili, že mordy sú tu skutočné. Námet podobný ako v Talon Falls z 2017 (alebo komediálne ladeným The Funhouse Massacre z 2015), ale v o triedu kvalitnejšom scary prevedení (hoci flashbacky hlavnej hrdinky boli úplne zbytočné). Keďže produkoval Eli Roth, dočkáme sa aj nejakého toho gore. Cez end credits potešila coververzia Dragula Roba Zombieho. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama