Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tlieskam. I s takej neoriginálnej železitosti sa da vytvoriť, zaujímavá, svižná a démonická vecička, ktorá na poli Haunted Hause sa radí, do tých najlepších, ktoré vznikli. Chcel som počkať až na Halloween, ale nevydržal som. Je tu pár nelogických lapsou, hlavne čo sa týka postav. Ale mordovačky sú skvele, ukážu všetko i to na čo v modernom horore už moc zvyklý nie som, detailne znázornenie umierajúceho. Masky boli fantastické, ale keď prišlo na skladanie masiek, bol som ešte väčšom úžase. Postavy veľmi sympatické a neobťažovali ani blbými rečami, tak aj tam spokojnosť. Bodycount som čakal väčší, ale nemôžem byt nenažraný. Zatial z roku 2019, jeden z najlepších hororov, aké som videl, silne 4*. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím největší překvapení tohoto roku. Super masky, a ještě lepší masky, co se schovávaly pod nimi. Atmosféra zde byla, to jo. Už jsem si myslela, že se, alespoň ucházejícího, slasheru nedočkám, no a je tady. Super prostředí strašidelného domu, no a kdy jindy, než na Halloween. Snímek má své mouchy, ale na tu letošní bídu, která se točí si myslím, že dost dobrý. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Až se celkem stydím, že mi tohle tak dlouho unikalo, protože Haunt je přesně to, co mám rád. Výborná, napínavá, krvavá teenage variace na Kostku, Saw, Escape Room, Collector a Hellfest, která si bere ze všeho to nejlepší a podává nám příběh, kdy parta mladých jde na Halloween do haunted house, ale tam na ně čeká banda psychopatů převlečených za klauny a pomocí všemožných pastí se je snaží zabít. Nápad je originální, postavy jsou sympatické (což se v zánru často nevidí), záporáci jsou creepy blázni a masky jsou excelentní. Dojde dokonce i na trochu gore a celkově nápady vražd a pastí jsou poměrně svěží a jednoduše zábavné. Co zamrzí je, že ke konci se film trochu utrhne z řetězu, a to ve smyslu logiky, kdy servíruje jeden přešlap za druhým, což trochu kazí výsledný dojem a film působí trochu stupidně, ale jinak si vlastně nemůžu moc stěžovat, protože to byla napínavá jízda od začátku do konce. Kdyby se film udržel i v závěru a/nebo by přinesl nějakou finální pointu jako třešničku, byl bych spokojenější, ale i tak jsou to zasloužené, poutavé čtyři hvězdy s odřenýma ušima. Pro fandy výše zmíněných žánrovek je to téměř povinnost! ()

Sludger 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je ničím výnimočný. Na Halloween partia mladých ľudí v maskách objaví strašidelný dom, atrakciu, no niekto ich začne zabíjať. Musím uznať, že si dali záležať na tom strašidelnom dome, rád by som tam zašiel - kopec odkazov, nápadov a zaujímavých miestností. Tvorcovia sa výborne hrali s napätím a film mal aj slušnú atmosféru. Navyše sa nebáli ani brutálnejších vrážd. Vyššie hodnotenie znižuje pár logických zádrheľov a vyložene hlúpy záver. Ale odporúčam, je to nadpriemer medzi novými slashermi. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

O hviezdičku vyššie hodnotenie ako by si film zaslúžil dávam kvôli tomu, že som ho videl počas halloweenskej noci a pretože zdejší expert ako inak zadrbal nízke hodnotenie. Taký slasher s rukopisom, aj keď iba producentským ale je ho cítiť, Eliho Rotha celkom príjemne prekvapí a po Hell Feste či Escape room prináša ďalší podobne ladený kúsok s jednoduchým príbehom a potokmi krvi na ktoré príliš dlho čakať nemusíme. Protagonisti filmu príliš na jeho kvalite nepridali, na druhej strane film nestiahli dole a tak sa Haunt spolu s 3 from hell postarali o príjemný halloweensky večer. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama