Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 2

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Že po 30 letech nejvěrnější kámoši Bill a Ted (resp. Alex Winter a Keanu Reeves, potažmo neodolatelný William Sadler jako zneuznaný Smrťák) plynule v totožném duchu navážou na svá praštěná dobrodružství plná pozitivního, zastydle "rockujícího" humoru a ulítlého cestování historickými epochami (včetně pekla)? No way. Yes way! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Dávam tri hviezdy kvôli Reevesovi a návratu do bláznivých osemdesiatiek, ale popravde to kulminuje medzi odpadom a jednou hviezdou. Je to čistý bordel a slabota ako sviňa, ale je vidieť, že to nebolo točené kvôli prachom, ale kvôli návratu do minulosti, kvôli radosti z hudby a kvôli stretnutiu starej party. Preto tri hviezdy. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Najlepší zárez v sérií. Dôležitý v tom smere, že stavia do kontextu predchádzajúce dva diely a posúva ich na novú úroveň. Samozrejme, že tie predchádzajúce diely zostarli a tento čaká to isté, ALE... ono je strašne fajn na chvíľu mať na obrazovke feel good movie, ktorý sa na nič nehrá. Scenár nie je známkou perfektného súladu filozofie a sci-fi. Je to skôr bláznivá komédia, kde máme rozkošnú Smrť v Sadlerovom podaní s ktorou by ste išli najradšej na pivo. Máte tu Samara Weaving s bláznivým úsmevom a dvojicu starochov, ktorý dávajú prvú ligu aj keď nie v práve áčkových filmoch. Takúto nostalgiu som chcel od Kevina Smitha. Dostal som ju tu. A to cheezy posolstvo na konci. Come on!!! It´s loveable as fuck! Myslím si, že v dnešnom svete je veľmi dôležité mať svojho Teda a Billa. Takých tých kamošov, čo majú radi hudbu a sú v zásade strašne dobrí. Obývajú svet, kde si každý povie áno a kde sa nerobia rozdieli medzi ničím. Na konci je to vždy len o tom mať a zažívať good times. Pre mňa guilty pleasure. Ale v tom najlepšom slova zmysle. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od toho veľa a nakoniec aj milé prekvapenie. Jednotku som videl nedávno a drži sa to v jej šľapajách. Nápad s dcérami dobrý, aj celkovo vyber hercov. Škoda že neviem nájsť druhý diel, lebo toto je záver trilógie. Ale aj tak sa to dá pozrieť, novším generáciám ktoré nevideli staršie filmy Bill a Ted. 4* ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly jsem neviděl (a po tomto snímku ani nechci) a možná proto mi to přišlo jako neskutečná kravina.... Je neskutečné, že se tu objevil K. Reeves...to snad nemá zapotřebí... Navíc ztoho věčného 'Dude!' se mi dělalo zle...děkuji za naši češtinu, která je tak slovně bohatá. Nejvíc mne iritovaly dvě zcela nesympatické dcery - jedna ulítlá (S. Weaving) ještě šla, ale ta bezpohlavní (B. Lundy-Paine) byla hnus. Do toho se všichni se trapně pitvořili...a celé to moc nemělo kvalitu. Za mne totální propadák. Jednu hvězdu dávám za Smrťáka, Peklo a Dennise... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Když se hlavní postavy dostávají z pekla v dodávce, jedná se o odkaz na původní scénář k prvnímu dílu. Tam měli protagonisté cestoval časem v dodávce, ale ta byla nakonec změněna na telefonní budku. (animaxis)
  • Ve scénáři jsou verze Billa a Teda z roku 2022 označeni jako „padesátiletý Bill“ a „padesátiletý Ted“. Ironické je, že v době natáčení filmu bylo Alexu Winterovi 55 a Keanu Reevesovi 56 let. (animaxis)

Reklama

Reklama