Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedná se o součást projektu "Fábrica de Sueños", který je zaměřený na remaky populárních telenovel společnosti "Televisa" a divákům slibuje diametrálně odlišný přístup - ať už v podobě inovací příběhů či střídmého počtu epizod (25 na jednu sérii)... La Usurpadora je remake stejnojmenné telenovely z roku 1998: Paola Miranda (Sandra Echeverría) je ženou mexického prezidenta, avšak mnohem raději by si užívala nespoutaného života po boku svého milence. Když odhalí, že má sestru (dvojče), rozhodne se ji nejen dosadit na své místo, ale rovněž ji i nechat zavraždit... Křehká Paulina tak nyní musí čelit jak intrikám v těch nejvyšších politických kruzích, tak i nájemným vrahům a samozřejmě náklonnosti samotného prezidenta. (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (1)

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

(Ne)původní verze z konce 90. let byla produktem své doby - a byť nezestárla zrovna nejlépe a neoslnila ani hereckými výkony, tak disponovala alespoň charismatickou Gaby Spanic v hlavní (dvoj)roli. Tento remake pak na první pohled nabízí jakože „vylepšenou" zápletku, ve které zlá manželka prezidenta dosadí na své místo dvojnici, kterou se poté rozhodne nechat oddělat, nicméně celkovým provedením novela zaujmout nedokáže - už první díl mne takřka unudil k smrti, přičemž ty další mě nebavily ani jako kulisa při uklízení, takže jsem tohle veledílo nakonec ani nedoukoukal (a to má telenovela pouze 25 epizod!). Sandra Echeverría je sice sympatická, nicméně zlou Paolu jsem ji ani na okamžik nevěřil a ono potřebné charisma tahle hééérečka taky postrádá... kdyby kupříkladu obsadili Aracely Arámbulu , sra*ka by to byla pořád, ale alespoň se schopnější (a charismatičtější) herečkou. PS. Hodnotit by bylo pokrytecké, viděl jsem totiž jen minimum epizod. ()

Zajímavosti (10)

  • Coby inspirace pro vytvoření fiktivního mexického prezidenta Carlose Bernala (Andrés Palacios) posloužili guvernér Jaime Rodríguez Calderón a prezident Enrique Peña Nieto. (fiLLthe3DD)
  • Titulní píseň nese název „Tu lugar es mi lugar“ a nazpívala jí představitelka hlavní dvojrole Sandra Echeverría. (fiLLthe3DD)
  • Sledovanost prvního dílu činila zhruba 3,9 miliónů diváků, závěr si pak nenechalo ujít přibližně 3,6 miliónů lidí. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama