Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (609)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z mála seriálových nebo estrádních aktivit, která Vás na Nově nesloží. Ty čtyři jsou tam aspoň pořád stejní narozdíl od ostatních "Nováků" šaškujících a pitvořících se ve zmíněných estrádách. Beru to jako ultrarecesi, aspoň si člověk čas od času vypláchne mozek, ale sledovat to každý týden, tak asi uberu z hodnocení. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Sledoval jsem Tele Tele od samého začátku, tzn. od přelomu roku 1999 - 2000. Pak mě to celých pět let nepustilo a nyní, díky TV Smíchov, která to od začátku roku 2013 opět rozjíždí, mám možnost si s úsměvem na tváři zavzpomínat. Tento televizní pořad, v žánru komedie, se u mě řadí na nejvyšší místo a vždycky, když ho dávají, rád zasednu a bavím se. Takže ať si každý říká co chce, ale mě dvojice Suchánek Genzer připadala vždy zábavná a Carda Retarda a paní Veronika byli v tomto pořadu skvělými parťáky. Navíc vymyslet 267 dílů, tzn. cca 6675 minut humoru, není opravdu tak lehké. Takže člověk si občas říkal, kam na ty legrační nápady chodí. Zkrátka a době...Tele Tele je pro mě výborný TV pořad, který budu mít pořád rád. Hodnocení je tedy jasné - 100% - FSZ. (nebo spíš TV pořadová srdeční záležitost) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milado, představ si, že mezi námi k něčemu došlo. Ale moc nefantazíruj, ať nepřijdeš do jinýho stavu." Kdo si počká ten se dočká a kdo hledá, ten najde. I v Tele tele byl totiž občas k zaslechnutí slušný vtípek, ale obvykle to chvíli trvalo, než zazněl a navíc byl schován pod hromadou balastu. Já jsem se k němu svého času prodíral, ale pak jsem musel čím dál častěji odolávat sexuálním útokům paní Veroniky a Cardy Retardy, což mou sedací partii poměrně rychle přestalo bavit. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci se zprvu obávali toho, že členové poslanecké sněmovny budou na jejich neustále zesmešňování reagovat negativně. K jejich překvapení však byla odezva od politiků pozitivní – některým politikům dokonce i „vadilo“, že se v pořadu neobjevily vtípky právě na jejich osobu a tvůrců se ptali, kdy budou v pořadu parodováni. (fiLLthe3DD)
  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama