Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tejto show bola nestabilná kvalita jej scénok. Štyria trhlí tvorcovia vsadili na všetky karty, čiže od úplnej stupidity až po absolútnu genialitu. Ak by som to mal zhrnúť percentuálne, tak mi vtipných pripadalo zhruba 33% tejto show. Ale nikdy mi nedalo tento silno autorský počin televízie Nova vynechať, ak som bol zhodou okolností doma. U mňa vedú teleblbies, v nich je tá genialita a stupidita zmiešaná. Takže aj vyjadrujú celý môj prístup k Tele Tele. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

S bráchou jsme tohle fakt dost žrali a Tele tele pro mě znamená svým způsobem nostalgii. Humor je to sice občas skoro trapný a víc dílů za sebou opravdu ve svém věku už dávno vidět nemusím, ale jako děckům nám to přišlo neskonale vtipné. 4* dávám jenom proto, že jsem se u toho svého času fakt bavila. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na Tele tele jako takové kašlu, párkrát jsem to viděla a myslím, že jsem se nikdy, nikdy skutečně od srdce nezasmála (kromě těch jejich srandovních paruk), možná trochu zahanbeně pousmála. U čeho se ale řehním statečně jsou nepovedené scény, ty jsou skutečně legrační, tedy alespoň já si myslím, že jsou. Jo, no.. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná to někomu přijde vtipné ba dokonce kultovní, ale ruku na srdce, nebylo to docela slabé? Z televize zmizela zábava a jediné, co bylo k dispozici byla tato přemršťená šou. To je (bylo) dost málo. Tvurčí skupina si sama sobě vesele budovala piedestal top komiků Česka a lidi jim to suverenně baštili. Brzy jsem si na jejich druh humoru vypěstoval averzi. Už tak mi přišla Nova se svými pořady strašná, notabene nemohl po mě nikdo chtít, abych sledoval jejich oficiální zábavnou parodii sebe sama. Dost děsné. Pravdou ovšem zůstává, že autoři sporadicky uhodili hlavičkou o hřebíček a přeci jen ten úsměv na tvářich zarputilích diváků Novy vyloudili. Osobně se mi libila imitace Radka Johna. Bylo to trefné, zvlášť když se proti tomu ex redaktor a ministr John ohradil. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama