Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho mě bavili na to, abych se jim potom odvděčila nějakou malou známkou? :) zase se k tomu váže další fajn historie :-D .. jako malé dítko, základní školou povinné, jsem na to občas koukla.. To víte, vysílali to po 22.hodině, kdy jsem už dávno měla spát. A víte, jak to je.. zakázané ovoce... ;) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Plnej počet za to, že tvůrčí tým dokázal svůj absurdní humor nakonec divákům nacpat do chřtánu a vydržel tak dlouho. Jejich videoklipové parodie normalizačních hitů, pořadů Novy a nezapomenutelné zesměšňování politiků tady zatím nemá obdoby. Hodnocení platí do doby před "tvůrčí pauzou" a následovným trapným navázáním bez Cardy. ()

Reklama

Trajektt 

všechny recenze uživatele

Parodické výstupy a skeče, které předvádějí zejména vysoký a tlustý Richard Genzer a jeho protipól malý Michal Suchánek je jeden z mála zábavných pořadů na který jsem se pravidelně díval na komerční televizi Nova. Parodovali zejména pořady.které byly vysílány na Nově, ale občas tam byly i vydařené ukázky parodovaných filmů s vtipným někdy až brutálním koncem. Taktéž nemůžu zapomenout na přísloví "Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne".To mě fakt dostalo.Za mě 100% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem hltával každý díl. Nejvíce se mi líbil nejspíš teleshopping. Snad v každém dílu se našlo něco vtipného. Pravda, že většina za moc nestálo, ale ono se tehdy na nic dívat pořádně nedalo. Tele Tele je vydařený projekt, na který se zatím nikomu na Nově nepodařilo ani zdaleka navázat. Paroduje prakticky všechny tehdejší top pořady, ale to vám zřejmě neprozrazuji vůbec nic nového. Věřím, že čtveřice hlavních aktérů může být někomu krajně nesympatická, ale hodnotit odpadem se mi zdá naprosto neadekvátní. Já si naopak čtveřici již tehdy zamiloval a rád se především na dvojici Suchánek, Genzer znovu rád podívám. Ještě že existuje Partička. Jednu hvězdičku přidávám spíše z nostalgie, ale rozhodně bych se nebál na nějaký ten díl kouknout znovu a zavzpomínat, jak to tenkrát byl. 4 *. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najväčším problémom tejto show bola nestabilná kvalita jej scénok. Štyria trhlí tvorcovia vsadili na všetky karty, čiže od úplnej stupidity až po absolútnu genialitu. Ak by som to mal zhrnúť percentuálne, tak mi vtipných pripadalo zhruba 33% tejto show. Ale nikdy mi nedalo tento silno autorský počin televízie Nova vynechať, ak som bol zhodou okolností doma. U mňa vedú teleblbies, v nich je tá genialita a stupidita zmiešaná. Takže aj vyjadrujú celý môj prístup k Tele Tele. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama