Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (609)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Jedny z prvních dílů byly hodně dobrý. Sršely nápadem a vtipem. Jenda vtipná zpráva střídala druhou... Jen pro připomenutí: Telenpviny, Telekrám, Desítka, Občanský Jouda, Na vlastní bulvy a nezapomenutelná Doňa Pičunda Blanka z parodie na telenovelu, kde se zpívalo "kukurukukků...". Jo, poslední díly ale nebyly téměřkoukatelný... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

SMÍCHOV - Sledoval jsem Tele Tele od samého začátku, tzn. od přelomu roku 1999 - 2000. Pak mě to celých pět let nepustilo a nyní, díky TV Smíchov, která to od začátku roku 2013 opět rozjíždí, mám možnost si s úsměvem na tváři zavzpomínat. Tento televizní pořad, v žánru komedie, se u mě řadí na nejvyšší místo a vždycky, když ho dávají, rád zasednu a bavím se. Takže ať si každý říká co chce, ale mě dvojice Suchánek Genzer připadala vždy zábavná a Carda Retarda a paní Veronika byli v tomto pořadu skvělými parťáky. Navíc vymyslet 267 dílů, tzn. cca 6675 minut humoru, není opravdu tak lehké. Takže člověk si občas říkal, kam na ty legrační nápady chodí. Zkrátka a době...Tele Tele je pro mě výborný TV pořad, který budu mít pořád rád. Hodnocení je tedy jasné - 100% - FSZ. (nebo spíš TV pořadová srdeční záležitost) ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Jak já je v dětství milovala! Vždycky, když jsem byla nemocná (a nemusela jsem druhý den vstávat do školy), seděla jsem u televize a při prvních tónech znělky jsem pomalu výskala radostí. Telekrám, reklamy, Chcete být bankrotářem, pak ta parodie na "Esmeraldu"... myslím, že tento pořad se dá považovat za kultovní záležitost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milado, představ si, že mezi námi k něčemu došlo. Ale moc nefantazíruj, ať nepřijdeš do jinýho stavu." Kdo si počká ten se dočká a kdo hledá, ten najde. I v Tele tele byl totiž občas k zaslechnutí slušný vtípek, ale obvykle to chvíli trvalo, než zazněl a navíc byl schován pod hromadou balastu. Já jsem se k němu svého času prodíral, ale pak jsem musel čím dál častěji odolávat sexuálním útokům paní Veroniky a Cardy Retardy, což mou sedací partii poměrně rychle přestalo bavit. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Vladimír Železný si kdysi stěžoval, že si Česká televize není schopna dělat legraci sama ze sebe, a tak si dělá legraci z Novy. Nu, a tak se Nova o pár let později vytasila s Tele Tele. S Českou sodou se tohle rozhodně měřit nemůže už jen z toho důvodu, že parta kolem Petra Čtvrtníčka se snažila tvořit i nějaký společenský komentář a tepat televizní nešvary černým humorem. Nově o nic takového nešlo - možná proto, že by se to neprodalo, protože její stabilní diváci by něco takového nebyli schopni pobrat. Pokud se tedy chcete půl hodiny nechat bavit spíše primitivním humorem, který většinou spočívá v doslovné aplikaci slovních spojení, pak je tady Tele Tele právě pro vás. Zpočátku mi připadal tento pořad trapný, ale pak jsem mu přišel na chuť, i když jsem si nadále vědom jeho trapnosti. Odchodem Josefa Cardy a příchodem Pavla Kikinčuka se už ale stal definitivně nesledovatelným. "Letec z Madridu šel na koridu..." (330.) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (8)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)

Reklama

Reklama