Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tele Tele si na nic nehraje a jede, sice na né moc inteligentní, ale pohodové vlně. Škoda jen, že devadesát procent scének je snadno předvídatelných a tak ani né moc zábavných (ještě k tomu většinou jsou založeny na sexuálním, rasovým či alkoholickým podtextu což po čase je nuda), poté jsou tam televizní noviny a rodina Kopečkovic, tyhle části jsou ty lepší z tele tele. ... HODNOCENÍ: 40% (3*) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že zpočátku mi Tele Tele ještě jako studentovi skutečně stálo za to čekání do poměrně pozdních nočních hodin a považoval jsem ho za projekt skutečně kultovní, u něhož jsem nezřídka močil smíchy, dnes už se na něj s lehkým odstupem dívám trochu jinou optikou, nicméně myslím, že ačkoliv Geňa se Suchánkem svému televiznímu děcku ten status kultu uhájili, další a další epizody z něj učinily pouze stín původního pořadu, a vlastně i především velmi rozbředlý typicky novácky naivní kalkul.. Proto objektivně nemůžu Tele Tele jako celek považovat za nic jiného než čistý televizní průměr, což ovšem dnes, kdy se televizní zábava ocitla na dně žumpy, rozhodně není málo.. ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Snažilo se to být něčím na způsob České sody - nepovedlo se. Snažilo se to být něčím na způsob Tlučhořovic rodinky Oldy Kaisera a Jirky Lábuse - nepovedlo se. Snažilo se to být vtipné - nepovedlo se. Ano, celé se to nepovedlo. Trapné, bez nápadů (a když s nápadem, tak s cizím, ukradeným), beze smyslu. A já byl bez chuti. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Když člověk neví, tak je vždy lepší komentář vůbec nepsat, ale já zde udělám svou malou výjimku. Pořad je jen pro vybrané diváctvo. Ne každý ho chápe, nebo ne každý se tomu směje. Já osobně se na to občas podívám. Nejvíce mě dokáže udolat, když vidím jak začínají najíždět do vtipu, který je již od úplného začátku zcela jasný!! Po té si musím akorát vytrpět to zdlouhavé dokončení ubohého a totálně průhledného vtipu plus trapný smích který přichází až úplně po zkončení všech veselých pochodů, snad proto, aby to neuráželo ani pomalejší diváky. Každopádně nejvíc se nasměju u závěrečných zkažených scén, které mají nadpoloviční váhu u mého hlasování. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Dementní, prostoduché, jednoduché a slabomyslné ostatně jako celá TV NOVA! Když už to musím říct:-( Tak tedy pěkně natvrdo! Jak tady mnozí píší že to ze začátku šlo, a nebo že to jde až teď? Ne nejde to vůbec a nikdy to ani pořádně nešlo. Jejich tvůrčí nápady se už značně vyčerpali, jejich naturel už není tak silný. To co nám nabízejí dnes tak to je pouhopouhý laciný šmejd hodný nějakých pouťových zábav! Pořad je v jisté křeči už hodně dlouho a jen tak se ji nezbaví. Tento druh humoru jsem nikdy neměl rád, nikdy ho neuznával, a nikdy ho mít nebudu. Nucený humor s nuceným smíchem také nemusím. Doufám..? Pořad snad není vhodný ani pro naší pubertální mládež. Člověk u toho jen tak sedí a zoufale hledí na Retardu jak si mění trenýrky nebo cosi, pak tam z ničeho nic do toho skočí Žilková která hraje desetiletou blbku (i ta by snad ale byla chytřejší) a je vymalováno! Náš drahocennný čas mezitím utíká a utíká a nakonec zjistíme že vůbec nevíme o čem to bylo a co nám autoři této pošahaniny chtěli vůbec říct nebo co nám chtěli nabídnout..Spolu s telenovelama, s nikdy nekončícími seriály a s různými rádoby-estrádamy asi to nejhorší co nám tato TV stanice kdy mohla nabídnout... Odpad odpadů! Jak už chytře poznamenal uživatel Dudek ještě nikdy jsem si nebyl tak jistý nějakým hodnocením jako u téhleté záležitosti ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama