Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že zpočátku mi Tele Tele ještě jako studentovi skutečně stálo za to čekání do poměrně pozdních nočních hodin a považoval jsem ho za projekt skutečně kultovní, u něhož jsem nezřídka močil smíchy, dnes už se na něj s lehkým odstupem dívám trochu jinou optikou, nicméně myslím, že ačkoliv Geňa se Suchánkem svému televiznímu děcku ten status kultu uhájili, další a další epizody z něj učinily pouze stín původního pořadu, a vlastně i především velmi rozbředlý typicky novácky naivní kalkul.. Proto objektivně nemůžu Tele Tele jako celek považovat za nic jiného než čistý televizní průměr, což ovšem dnes, kdy se televizní zábava ocitla na dně žumpy, rozhodně není málo.. ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Komičnost tohoto o nesrovnatelně slabšího bratrance geniální České sody je v suchém pojetí humoru, doplněnou srandovními grimasami všech aktérů, prostě ty debilní vtipy dokáží ještě debilněji podat a to jejich debilní podání asi rozhoduje.Tenkrát to byla ještě legrace. Teď už dvojka Suchánek-Genzer, ze sebe dělá kašpary v odpadovém pořadu Partička. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tady si ze mě někdo dělá prdel a to se řeknééééé. To máte jako dětský kolotoč na kterým je jen jediný autíčko Porsche a všichni se hrnou právě na něj. Jenže na vás se dostane jen jednou za čas, pokud vás nepředběhne tlustý díte s cukrovou vatou. Přesně tak je to s vtipností a originalitou Telat Telat. Jeden z 10ti dílů stojí za zasmání a ostatních 9 je k pláči a hluboké tryzně za kouzlo televizní zábavy. Když sem tam před časem posílal nabídku scénářů, ještě sem netušil kam bude ta čtveřice schopna zajít a tak mě ani nemrzí, že si jich nikdo ani nevšiml. Páč pak bych byl za to všechno zodpovědný i já sám. Takže pokud máte rádi parodie a nervomocí s made in czech pak radši koukněte na Českou sodu. Dvě hvězdičky za slušný rozjezd v dobách dávno minulých a za leckdy podařené politické parodie. Asta la vista amígos. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není snadné hodnotit. Na jednu stranu to nápadně připomíná ty Novácké "estrády", které z duše nenávidím. Když ale sledujeme s čistou hlavou, tak člověku dojde, že tenhle pořad si s podobných kulturních braků vlastně utahuje. Utahuje svým způsobem... Často přehnaně, více než často trapně nevtipně, zřídka trefně. Jenže je nefér hloupě negovat kvůli osobám nebo dokonce stanici odvážný pořad. Vytvořit podobný formát je obtížné a Tele Tele došlo (vyjma České sody) zřejmě nejdál, to je velké plus. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tele Tele si na nic nehraje a jede, sice na né moc inteligentní, ale pohodové vlně. Škoda jen, že devadesát procent scének je snadno předvídatelných a tak ani né moc zábavných (ještě k tomu většinou jsou založeny na sexuálním, rasovým či alkoholickým podtextu což po čase je nuda), poté jsou tam televizní noviny a rodina Kopečkovic, tyhle části jsou ty lepší z tele tele. ... HODNOCENÍ: 40% (3*) ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama