Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitny spanielsky film- Torrente je nacionalista, rasista, homofob, xenofob, alkoholik a ex -policajt - ktory chce ziskat priazen jednej holky a vsetko preto robi potom ... sympaticka komedia, zasmiat sa da viackrat, humor je aspon spanielsky, europsky, ovela blizsi SK a CZ mentalite nez mnohe US umelotiny . 77 % ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tak tohle taky nebude můj šálek kafé. Humor na úrovni pana účetního a tady je navíc akce a arogantní Torrente jde za svým přes mrtvoly. Na 2 hvězdičky je to tak akorát - sice nepřekvapí ničím, ale aspoň to drží pohromadě a občas jsem se i pousmál. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

Hale, jsou 2 druhy chlapů. Jedni si mejou ruce před chcanim a druhý po. Já a José Luis Bouřlivák si je myjeme před, náš pták je posvátnej...víte vůbec kolik je všude mikroorganismů a podobnejch sraček? PS: S náma nebudeš hlídkovat, dokud ho nestrčíš do teplý kundy. (80%) ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si zajisté na zastydlého italského účetního Fantozziho, ne? Tak tohle je v obdobném duchu, s tím že tady jde o španělského ignorantského expendreka Bouřliváka a humor je velmi obhroublého zrna. Ze startu bylo vtípku dost, ale druhá polovina je už malinko chudší. I tak ale Bouřlivák stojí za shlídnutí a možná i celá série ( 4 díly ), uvidíme. PS: Raději Bouřlivák s neotřele originálními gagy než stále stejné přiblblé prcičky a jiné fekální hovadiny ze zámoří. ()

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Hehe, Torrente je fakt zkurvysyn - o tom žádná:) ,ale tak neodolatelným způsobem, že jsem té jeho propocené, arogantní a vypočítavé postavě musel fandit. Škoda jen, že si snímek neudrží "kvalitu" z úvodu po celou délku filmu a taky toho, že Segura líp nenapsal postavu hlavního záporáka, který je dost o ničem (v porovnání třeba s jinými vedlejšími postavami) - respektive, že je to takový fádní pičus, co by možná u jiného filmu bohatě stačilo, ale na tuhle psychárnu je to trošku málo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama