Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (78)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl You Never Die Twice, je pro mě srdeční záležitostí od dětství. Děda měl tenkrát ještě i jiný díl na kazetě a z něj jsem si pamatoval pouze to, že ke konci jsou autíčka na ovládání, která vybuchují. A hle, nedávno vyšla ke stáhnutí rovnou celá série Aces Go Places ve Full HD, tak jsem neváhal si rovnou pustit první díl a ony ty autíčka jsou tady, nádhera. Sice to není úplně tak dokonalé, jako čtyřka, která byla vážnější, akčnější, vtipnější i kvalitněji natočená v lepším prostředí, ale i tak, super nostalgie tohle vidět, po tolika letech. (1054. hodnocení, Full HD, České znění pro Kabel Plus, firma Vacek) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy , kdy jsem jako malý koukal jak na nový kolo na akční komediální jizdu jako je tato. Neznám v okolí vrstevníka , který by toto neznal. I dnes me kombinace akce , typického hong kong humoru a robotu veme. Každého to asi neveme , ale pro mě to je kult. Jen nekterí si myslí , že ten týpek je Jackie Chan. Ne není! To nevadí! KULT! ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dneska už kultovní bláznivá akční komedie, kterou mnozí z nás pamatují ještě z porevolučního boomu VHS. V typicky šíleném tempu není čas nudu, pořád se něco děje. Úvodní trojice fantasticky sehraná, hudba naprosto parádní, akce docela nápaditá, ale je to hlavně humor, který v jedničce dominuje a odsunuje akci na vedlejší kolej. "Řek´s jí, aby mě zastřelila, ty hajzle! - To byla jenom taktická finta!" ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to na VHSkách miloval, ale po letech to většinu svého kouzla ztratilo a zůstala jen ujetá (ne v dobrém) hovadina... pár dobrých humorných momentů, ale povětšinou až moc trapně dementní (jako že HK "dementní" humor mi jinak nevadí a občas se fakt "povede"), no a po akční stránce je to fakt slabota...ale Karl Maka je týpek:) Takže max 20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mno, takze zas s dotycnymi mentalmi nesuhlasim ohladom tejto "super genialnej hong kongskej komedie". Cinska kinematoghrafia a dost aj hong kongska ide mimo chapanie vacsiny europskych divakov. Ono totiz ceskoslovenska porovnavacia baza je Europa, a nie tieto cinske a hongkongske filmy. Humoru osobne nechapem, zasmiat sa nebolo na com, jedno nezname sikmoocko vedla druheho ..... ne, ne, tato komedia sla vzdy mimo mna. 30 % ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama