Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Attta 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších rockerských filmů a navíc se u toho člověk dost pobaví a ta hudba nemá chybu.....♪♫ Apartně dobový příběh. takže dávám 5 hvězd! PS: Kdo si u tohodle filmu nezavzpomínal na své první zábavy/ koncerty/ fesťáky a jak se poprvé zchlastal jako prase u pořádný rockový hudby tak ho lituju, protože to jsou jedny z mých nejlepších vzpomínek! ;-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Věřím v Boha víc než v neúplatnost politiků, ale přesto jsem ochoten vynechat nedělní arcibiskupovo žvanění, kdyby v sousedním kostele zahráli KISS. Proto jsem si byl jistý, že mne šlapající muzika dokáže přenést přes případné přešlapy tohoto snímku a ono ejhle. Po celou dobu jsem měl chuť všem čtyřem nesympatickým puberťákům udělat uzel na páteři a rozhodně jsem jim nepřál, aby se usmířili s rodiči, aby zasunuli do pohledných slečen a ještě si užili koncertu. Na můj vkus to prostě byla jen disneyovka, ke které je rockové muziky škoda. ()

Reklama

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že jsem na Kiss hodně vyrůstal a jsem fanoušek, takže se mi film líbil výtečně. Sedmdesátá léta zapadla do filmu dokonale, humor je skvělý, narážky jsou super. Hlavně se na filmu podíleli samotní Kissáci, tak to přeci nemůže být špatné. Jediné, co bych vytknul, že má film docela dost chyb v datech. Normálně v tomhle vážně nejsem detailista, ale fandové si toho všimnou. Každopádně slyšet písničky i jiných skupin, a ne jenom Kiss, je slast pro uši. Každý fanoušek tenhle film musí vidět. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Slušná rock 'n rollová komedie s málo známými herci, slušnou porcí zábavy a mnoha klasickými vzorci, tak typickými pro teenagerovské komedie. Pohodový film nejen pro fanoušky heretické skupiny KISS. Za zmínku stojí, že film je parodován ve výborném Not Another Teen Movie, kde si mj. Sam Huntington sám zparodoval svou roli z tohoto filmu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne strelená, bláznivá komédia, síce so slabým príbehom, no zato s plným priehrštím rôznych šialených nápadov. Čo všetko dokáže partia štyroch kamarátov urobiť, aby sa dostali na vytúžený koncert svojej milovanej kapely? Odpoveď je jednoduchá... no predsa všetko! Napr. aj pustiť do nohavíc alebo tancovať v striptízovom bare... Nečakajte nič extra zmysluplné, ale na precvičenie bránice to bohato stačí. 65/100 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Slova "fuck", "fucking" a "fucker" zazní ve filmu dohromady 83krát. (liquido26)
  • Čtveřice hlavních hrdinů jsou členy hudební skupiny Mystery. Každý z nich symbolizuje jednu postavu ze skupiny Kiss a ve filmu má dokonce i odpovídající partnerku. Hawk představuje zpěváka a kytaristu Paula Stanleyho a skončí se supermodelkou. Jam představuje Petera Crisse a jeho dívka se jmenuje Beth (podle písně, kterou Peter Criss pro Kiss napsal a zpíval), Lex představuje Gene Simmonse a jeho dívka se jmenuje Christine (podle Simmonsovy písničky Christine Sixteen). Trip představuje Ace Frehleyho a jeho dívka je poněkud extravagantní a vypadá jako z vesmíru. (liquido26)
  • Skupina Kiss pro natáčení filmu odehrála jeden z koncertů jako v 70. letech, s pouze 8000 fanoušky v publiku. (liquido26)

Reklama

Reklama