Reklama

Reklama

Je konec sedmdesátých let a čtyři teenageři se vydávají na koncert skupiny Kiss. Jako správní vášniví fanoušci se nenechají ničím odradit a nezastaví je ani fakt, že koncert je beznadějně vyprodaný.
V Detroit Rock City, příběhu o dospívání, se čtyři američtí středoškoláci snaží za každou cenu sehnat lístky na koncert své oblíbené skupiny Kiss. V průběhu jedné neobyčejné noci každý z nich prožije trýznivé i veselé momenty, jak je jejich urputná touha vidět své favority, staví proti autoritám, rodičům a neodbytnému vlivu disko hudby. Co začne jako nadšená honba za fantastickým rockovým zážitkem, se mění v sérii zašmodrchaných a komických nehod, s jediným hlavním cílem - získat možnost svobodně si splnit svůj sen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie z 70tek a do toho motiv jízdy na koncert KISS a ktomu je servírován soundtrack plný skvělé rockové muziky. Někdo si řekne "hele není toto Waynův svět?". Tak trochu jen toto je v modelu teens komedie koukatelné, zábavné a díky té hudbě příjemné. Nu takže kdo máte rádi Kiss a nejen Kiss a taky jste jednou zažili jízdu na koncert snů, nenechte si ten film ujít. U mě vede zmlácení diskoboyů! god gave rock n roll to you ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejlepších rockerských filmů a navíc se u toho člověk dost pobaví a ta hudba nemá chybu.....♪♫ Apartně dobový příběh. takže dávám 5 hvězd! PS: Kdo si u tohodle filmu nezavzpomínal na své první zábavy/ koncerty/ fesťáky a jak se poprvé zchlastal jako prase u pořádný rockový hudby tak ho lituju, protože to jsou jedny z mých nejlepších vzpomínek! ;-) ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Průměrná jeden a půl hodinová reklama na rockovou kapelu. Scénář je dost střelenej, což určitě ne každému sedne. I já se chvílema bavil, ale občas mi to zas přišlo trapný. Chci pochválit casting a to konkrétně výběr těch čtyř bab, který se zapletou s hlavníma hrdinama. Já bych si dal říct, ať už by šlo o kteroukoliv z nich. :-) A docela se mi líbilo taky vyústění, jak že se borci dostanou na koncert. 60 % Oblíbená část- kněží při zpovědi ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - KISS, ta Ďáblova hudba!!!!......... Ikdyž o lístky přišli podivnou náhodou, nebo podivným scénářem, dá se to přehlédnout. Tu matku bych přinejmenším praštil. Ovšem scéna na záchodě okolo 18 minuty je srandovní. Pak to chce trochu štěstíčka a náhody aby to mohlo pokračovat. CITÁT - Jedeme do Detroitu!!!!...... Zajímavá je úvaha na téma Santa a Satan - je to jeden a ten samej chlap. Chvilkama mi příběh připadal trochu trapný a nedořešený. CITÁT - ....ale porno filmy takhle někdy začínaj, vole............. Kdo chce vidět své idoly udělá cokoli. Závod o získání vstupenek se pomalu rozjíždí. CITÁT - Nebo chceš vidět Kissáky jen na plakátech?........... Příjemná, chvilkama trochu trapná komedie s velmi dobrou hudbou. Mimo Kiss totiž ve filmu zazní třeba AC/DC, Thin Lizzy, Marilyn Manson, Angel, Ramones, Black Sabbath, T-Rex, UFO, The Sweet, Styx, Nazareth a další. KISS - Gene Simons, Paul Stanley, Ace Frehley a Peter Chriss. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mě v tomhle filmu nadchlo, byli samotní KISSáci a jejich muzika. Ostatní bylo jako podle šablony a ze svého stínu to nevystoupilo. Na stejné téma už jsem viděla mnohem lepší filmy, u kterých jsem se bavila. Tady jsem se párkrát pousmála a to je pro mě příliš málo. Od začátku mi to přišlo jako strašná ptákovina a zůstalo u toho až do konce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (26)

  • Dvě dívčí postavy jsou pojmenovány Beth a Christine, podle písní skupiny Kiss ("Beth" a "Christine Sixteen"). (liquido26)
  • Při zkoušce v garáži hraje Trip na kytaru, která se začala vyrábět až v roce 1996. Činely na Jamových bicích se začaly vyrábět až v roce 1999. (liquido26)
  • Když vyndá Jamova matka desku "Love Gun" z gramofonu, dívá se na stranu 2. Nicméně píseň, která jí málem utrhla uši, "I Stole Your Love" se nachází na straně jedna. (liquido26)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno