Reklama

Reklama

Samantha (Jennifer Love Hewitt) je americká študentka hudby na renomovanej londýnskej univerzite. Je bezstarostná, impulzívna a až po uši zamilovaná do svojho britského priateľa Iana (Paul Nicholls). Ibaže pre toho je prvoradá práca, na súkromný život nemá čas a svoju krásnu priateľku trestuhodne zanedbáva. Nevidí, ako ju pomaly ale isto stráca. Až keď osud tragicky zasiahne do ich životov, Ian si konečne uvedomí, čo Samantha pre neho znamenala, a jeho dušu pohltia neznesiteľné výčitky svedomia. Kiežby jej bol dokázal, ako veľmi ju miluje. Kiežby mohol zvrátiť čas a začať so Samanthou vzťah ešte raz odznova, s čistým štítom. Sila jeho lásky však prinúti samotný osud, aby zmenil svoje kruté rozhodnutie a zvrátil čas aj dôsledky tragických udalostí, ktoré sa už odohrali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (160)

berusche 

všechny recenze uživatele

Film má pro mě osobně jednu obrovskou nevýhodu: on a ona jsou naprosto nepřijatelný milující se pár. K tomu všemu on je teda v každém případě takovej nemastnej neslanej a ona je přesně ten typ žen, které mi moc nesedí: roztomile bláznivá, nedospělá a toužící. No a do toho jemu dojdou věci, které měl vědět už dávno a jí zas nic nedojde, protože ona ho hlavně miluje a víc už nemusí. No, já musím říct, že kdyby to nezvedl Tom Wilkinson a ten závěr, kdy jsme skutečně upřímně vypustila slzu, tak by to snad bylo k u zoufání. Táhne se to a nic moc se celý snímek nedozvíte, kromě toho, že i on ji miluje. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Ten film, u kterého se ani chvilku nenudíte a jste napjatí až do úplného konce.. Možná je to plné klíšé, kýče atd, ale takové romantické filmy prostě jsou a tenhle má ještě něco navíc. Herecké obsazení mohlo být sice o dost lepší a sympatičtější, ale jinak opravdu velmi příjemná podívaná! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě to vcelku bavilo, mystery zvrat jsem přivítal s nadšením, ale od tý doby to šlo dolů. Příběh mě začínal mírně nudit a ke konci to bylo na můj vkus až moc velký drámo. Přestože druhá půlka byla zajímavá, se zajímavou myšlenkou, tak to na mě působilo tak nějak divně a konec mě příliš nedostal. Určitě se ale jedná o film, který stojí za pozornost a neměli by si ho nechat ujít především ti, kteří si libují v silných citových filmech a nevadí jim trocha nadpřirozena. 65% ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Prej další Groundhog Day? Kéžby... Komedie se moc nekoná, fantasy se omezí na jeden moment... A když si trochu zaspoileruju, tak princip časové smyčky už využil kdekdo, všichni líp, a nikoho nenapadlo ukončit to hned v prvním opakování. Proč? Protože to nedává smysl. A kdo viděl aspoň jeden takový film, dokázal by vymyslet tisíc lepších způsobů, jak z toho vybruslit... Ale logika si dala bohužel volno, přednost dostala slaďárna... Pokud máte rádi deštivou Anglii a jste opačného pohlaví než já, klidně si jednu či dvě hvězdy přimyslete. Mě ale na průměru udržela jen sličná Jennifer a taky fakt, že si sama napsala i nazpívala obě titulní písně, za to jako muzikant dávám palec nahoru. ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Ano, ve scénáři by se našly nějaké ty nedotaženosti a byla tu nějaká menší klišé, ale to u tohoto typu filmu až tolik nevadí. Moc příjemný snímek, poměrně originální (v některých ohledech), s emocemi + krásná Jennifer Love Hewitt a sympatický Paul Nicholls (děsná podoba s Judem Lawem). Jen ten konec jsem čekal jiný, pozitivní - překvapil mě, ale nedá se říci, že by to bylo špatně, spíš naopak. I proto jsem se přiklonil ke 4 hvězdám. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a v Londýne, Shepperton (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie sa začalo 10. novembra 2002 a skončilo 18. januára 2003. (Arsenal83)
  • Film mal premiéru v britskej televízii na kanáli Hallmark dňa 28. júla 2009, teda až 5 rokov po oficiálnej premiére. (Arsenal83)
  • Film sa pôvodne nedostal do americkej distribúcie. Americkí diváci mali možnosť vidieť tento film až v premiére v americkej televíznej sieti ABC Family 15. januára 2006. (Arsenal83)

Reklama

Reklama