Reklama

Reklama

Savannah

(seriál)
USA, (1996–1997), 34 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Robyn Lively, Jamie Luner, Shannon Sturges, David Gail, Paul Satterfield, Beth Toussaint, Ray Wise, George Eads, Anthony Griffith, Brian McNamara (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Příběh této skvělé soap opery se odehrává v Savannah, ve státě Georgia. Tři mladé, krásné a temperamentní Jižanky pojí dlouholeté přátelství. Přátelství, které trvá, a to i navzdory jejich postavení ve společnosti či osobním ambicím. Přátelská pouta mezi jednotlivými protagonistkami prochází mnoha zkouškami, ale nezničí je ani nevěra či podvody, ani milostná dobrodružství nebo vražda. V hlavních rolích hrají Robyn Livelyová (Karate Kid III), Jamie Lunerová (Melrose Place) a Shannon Sturgesová (S.W.AT). (CBS)

(více)

Zajímavosti (2)

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál)

  • Televize zpočátku nedávala seriálu příliš vysoké šance na úspěch a i tvůrci počítali s tím, že nebude obnoven o druhou řadu. Televize WB zpočátku dala seriálu zelenou, aby po zbytek roku nahradil nově uvolněný spot, zanechaný po seriálu Savannah (od r. 1996), který byl nečekaně zrušen uprostřed své druhé řady. Scenáristka a producentka Marti Noxon věřila, že seriál selže, stejně jako film. Když ale viděla epizodu Angel (1997), změnila názor. (GreatestFan)

Reklama

Reklama