Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Označení "Mix komedie, devadesátek a Black Mirror je na místě", doba do nás hučí, že máme být sebevědomí a máme mít rádi samy sebe, abychom mohli mít rádi život, ale tenhle seriál jasně ukazuje, že kdybychom měli přesnou kopii sama sebe doma, bylo by to s tou sebeláskou ještě těžší než to je, protože co může bejt horší, než závist a žárlivost praktikovaná sama na sobě. Líbí se mi jak vždycky, když už to vypadá, že seriál sklouzne moc do komedie, začne hrát pesimistická melodie a celé se to rázem stočí jinam. Na jedno odpoledne super, ale souhlasím s Vxxx, s poslední epizodou jsem si taky říkala: "Ty vole, snad nechtěj zabít celou myšlenku klonování a přejít jen na další (slabší) variaci You me her." ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě toho dost. Rudd. Díl z jejího pohledu. Atmosféra, když to celý přešlo do temnějšího modu. Přesto Žít se sebou působí jako hrstka super nápadů, který ale někdo zmuchlal a netrefil se do koše. Chybí mu kyt. Víc vztahovejch analogií, tenze, ale i prostý logiky (situace typu "manželka si nevšimne, že jí v podkroví dupe chlap" nebo časový lapsy v posledním dílu). Potenciálně velká šleha. Bohužel jenom potenciálně. ()

Reklama

lukasch 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd má ve svých filmech celkem dvě herecké polohy a tady je naplno zužitkoval (myšleno v dobrém). Dost mě mrzel ten limonádový konec, vždyť to celé gradovalo tak hezky, že z toho mohlo být hutné psychodrama, které by rozvedli ve druhé sezóně. Parádní byla Aisling Bea, která vypadá jako mladší verze Rachel Weisz. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatická oddechovka s klonovacím námětem, ala Jako vejce vejci. Rudd si neskutečně dává obě herecké polohy. Jeho zničený a nudný Miles je nečekaně realistický a uvěřitelný. Zatímco sledovat šťastného Milese nořit se do deprese je prostě legrace s geniálním finále před zrcadlem. Závěr to malinko shodí do bezpečné polohy, ale v zásadě s tím nemám problém. Není to žádná superpyschologická sci-fi sonda, ale kvalitní zábava na půl hodiny k obědu nebo před spaním. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo skvělej nápad, ale nakonec ho bohužel nedokázal pořádně uchopit. Od třetí epizody příběh drhne, a pak upadá do nenapínavé nudné slátaniny s podivným zakončením. Paul zahrál obě role velmi dobře, ale já se nemůžu zbavit pocitu, že z toho přes všechnu tu snahu nakonec stejně vyšel jako suchar. Tři hvězdičky za Piňa colada song, pro ten mám velkou slabost. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama