Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (610)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

To, že jsem tenhle seriál jako malý miloval a nevynechla jsem jediný díl dokazuje toto: Kačerov jak hurykán k nám už míří. Auta, laser, aeroplán městem víří. Příběhy píše z téhleté říše. Kačer! Hůhu. Teď k nám děti z dálky letí kačer.....Kačeři příjdou když jseš v nouzi. Kačerov se ze sna vzbouzí. Zavolat jen stačí heslo kačer. Hůhu...Jsem magor? Možná...,ale tohle bylo boží ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Jako všichni jsem i já na Kačerech vyrůstal, naštěstí ještě v době, kdy v TV odvysílali všech 100 dílů s původním ČST dabingem. Nejradši jsem měl epizody s čarodějnicí Magikou, pak ty s hledáním pokladů a dalších záhad a především díl s Milionajdou. Seriál je poněkud rozporuplný, prvních 65 dílů jsou mnohem propracovanější a napínavější. Pozdější díly s Bobem a Fentonem jsou o poznání horší, ať už v oblasti děje, který už zdaleka není tak pohádkový, tak i animace. Jediné díly z nových, které se kvalitou plně vyrovnají těm předchozím jsou: Kačer málem králem, Svátek svatého Valentýna a dvojdíl Zlatá husa. Nejvtipnější z novějších dílů je Pruhovaná nevěsta. Jsem přesvědčen, že zvlášť u českých diváků je seriál přeceňován zejm. díky kvalitnímu ČST dabingu. Pokud Kačery shlédnete s novým dabingem, mělo by vám dojít, že to zas až takové terno není a že celkový dojem hodně táhne právě ten původní dabing. Proto je mé hodnocení zprůměrované: ep. 1-65 za 4 * a 80%, ep. 66-100 na pomezí 2 a 3 *, tudíž 50%, výsledně tedy lepší 3 * a 65%. ()

Reklama

chamba 

všechny recenze uživatele

Najkrajší kreslený seriál, ktorý predbehol svoju dobu. Niektoré myšlienky a hlášky káčerov som pochopil až v nedávnej dobe :))) ako napríklad výrok starého McTátu: "Nemusíš byt pilnejší ale chytrejší" :D:D. Škoda len, že v slovenčine je tento seriál skoro nemožné zohnať, aby som ho uchoval pre budúce generácie... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kačerov jak hurikán, k vám už míří.... Znělka, která byla zárukou neuvěřitelně zábavné dobrodružné "indianajonesovské" půlhodinky ve společnosti nadmíru sympatického ptactva. Většina starých dobrých disneyovských seriálů (především pak Gumídci a Rychlá rota) byla velmi dobrá, ale žádný z nich nebyl ani zdaleka tak dobrý jako právě Kačeří příběhy. A to i navzdory kolísavé kvalitě jednotlivých epizod. Většina však bez problémů obstojí i dnes bez nostalgické optiky; a co teprve s ní. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Tohle byly Kačeří příběhy a Kačeřími příběhy taky zůstanou... Ale k hodnocení - zřejmě nejlepší dětský animovaný seriál, který kdy v Americe vytvořili. Dobrodružný, vtipný, kouzelný. I dnes, když se podívám na některý díl, z něj mám velmi dobrý pocit. Aspoň co se týče starého dobrého dabingu, ten nový je příšerný... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (26)

  • Online magazín IGN v lednu 2009 seriál zařadil na 18. místo v žebříčku "100 nejlepších animovaných televizních seriálů". (HappySmile)
  • Skrblík je podle časopisu Forbes nejbohatší kreslená postavička, jejíž majetek je odhadován na 570 miliard korun. (Hans.)
  • Všechny postavy mají buď bílé ruce, nebo nosí bílé rukavice. (vojtaruzek)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama