Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Netradiční horor, který ihned zaujme již způsobem, jakým je vyprávěný. Clancy Brown, jakožto vedoucí pohřebního ústavu provází Caitlin Custer (zájemkyni o volnou pracovní pozici) budovou a vypráví ji přitom strašidelné příběhy. Každá historka je svým způsobem originální s jasným poselstvím, že zlo nezůstane nepotrestáno. Tedy až na poslední historku, kdy se vyprávění chopí Sam (Caitlin Custer) a poví historku ze svého života, kde padouši vždy zvítězí. Bude vyvedana ze svého omylu? No závěr byl prostě dokonalý a musel jsem se opět rozhodovat mezi 4-5 hvězdami. 84% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomu poviem že poriadna hororová poviedkáreň. Bavili všetky poviedky, aj tá prvá s tou chobotnicou v stene. Páčilo sa mi, ako to celé do seba v závere zapadlo a ako sa celý príbeh rozmotal. Dokonca aj na taký malý twistík došlo. A Clancy Brown bol parádny, sa našiel v tomto. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT NENÍ STVOŘEN Z ATOMŮ. JE STVOŘEN Z PŘÍBĚHŮ....“ /// Hororový příběhy vložený do hororovýho příběhu. Hezky vyprávěný, sympaticky obsazený, esteticky ztvárněný, ladně ozvučený… vážně se mi to líbí! Bez nějakýho tlačení na pilu, bez zbytečných předeher… příběhy s ponaučením, že každej špatnej skutek je po zásluze… no dyť víte. Něco baví víc, něco míň, něco zase hodně – hezká skládačka s dobrým vypravěčem (což Clancy Brown rozhodně je). Možná to všechno kolem těch příběhů je dělaný až moc na efekt… ovšem, když se to umí, tak je to v pořádku! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju tu o Zoubkový víle. 2.) Mám knihovnu plnou svejch příběhů. 3.) Thx za titule „zandera“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Konečne som si opäť pošmakoval na kvalitnom poviedkovom horore. Začiatok vyzeral zaujímavo a rozprávač pôsobil dosť pochybne (samozrejme v tomto prípade ide o pochvalu). Prvý "zahrievací" príbeh je kratučký a aj dosť strelený - 3/5. Druhý príbeh zas uvoľnený a naozaj zábavný - 4/5. Tretí bol najlepší a jediné, čo mi vadilo, bola tá umelá maska na konci - 4,5/5. Štvrtý ponúkol home invasion na úrovni - 4/5 a koniec rámcového príbehu ma tiež nesklamal (ale chápem, prečo to CGI niektorým nevoňalo) - 4/5. Hudba v celom filme bola vhodná, žiadny z hercov (podľa mňa) neprehrával a moju najväčšiu výhradu teda smerujem k našim distribútorom - dva roky preč a nič...kde máme DVD/BD? ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Víc než Halloweenskej speciál čehokoliv. Clancy Brown byl kurevsky dobrej pohřebák a průvodce celým snímkem, jednotlivé příběhy průměr, ale spíš ten lepší. Jednotlivá spojení i celkové vyznění ok, fakt by 3/5 v rámci tohoto tématu bylo málo. Jako zázrak nečekejte, ale líbilo se mi to dost a vlastně jsem se za ty skoro dvě hodiny nenudil, spíš naopak. Zvolíte li vhodnou chvíli s chutí po takovém snímku, tak Vás nezklame. krásnejch 7.5/10 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama