Reklama

Reklama

Barb a Star jedou do Vista del Mar

  • USA Barb and Star Go to Vista Del Mar (více)
Trailer 2

Vydejte se na cestu a vystupte z rutiny s Barb a Star. Dívky, které vám přinesly film Ženy sobě (hlavní představitelky a spoluautorky scénáře Kristen Wiigová a Annie Mumolová), nyní přicházejí se snímkem Barb a Star jedou do Vista del Mar. Nejlepší kamarádky Barb a Star se vrhají vstříc životnímu dobrodružství, když se rozhodnou poprvé opustit své rodné městečko na Středozápadě. Romantika, přátelství a ďábelské spiknutí padoucha... držte si kalhoty! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (47)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Už jen podle názvu tohoto filmu asi každému dojde, že nepůjde o zcela běžnou podívanou, což se postupně ukáže jako více než pravda, jenže zatímco ještě více než první dvě třetiny filmu lze považovat za právě alespoň ty ,,ne zcela běžné,, , tak poslední třetina se zvrhne v takovou vyhulenost, že mě asi jen těžko někdo přesvědčí o tom, že se při její realizaci nekonzumovali na place drogy, a to ve velkém, jelikož to je fakt zatěžkávací zkouška i pro ty nejtolerantnější diváky vůči všemu a všem, ale což, účastníci natáčení si to evidentně užívali, a tak se alespoň někdo u tohoto projektu pobavil. Každopádně, měl bych-li nějak co nejblíže popsat dojmy z tohoto snímku, tak to byla rozverná ptákovina, plná děsivých, pěvecko-tanečních vystoupení, ne zcela funkčního humoru, upřímně trapné zápletky a více než zvláštních postav. Co se pak obsazení týče, představitelky ústředního dua Barby a Star ještě docela ujdou, i když jsem si na obě musel tedy pořádnou chvíli zvykat, nicméně naprostým castingovým fiaskem tu působí Jamie Dornan, který se do tohoto typu role absolutně nehodil a jeho pokusy o cokoliv, co tu zkoušel, byly fakt trapné, a to mi jako herec jinak vůbec nevadí. Zkrátka, co k tomu dodat? Přímo to někomu doporučit je dost těžké, jako u komedie jsem se u toho rozhodně nebavil, takže to prostě nějak dobře hodnotit fakt nemohu, nemám totiž důvod. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Těžce popsatelná ulítlá parodie o dvojici buranek ve středním věku, které se vydají na výlet do floridského přímořského letoviska. Plus je do toho tedy ještě zakomponovaná zápletka o tajemná záporačce a jejím ďábelském plánu s geneticky upravenými jedovatými komáry ... a mnoho dalších bizarních zhůvěřilostí :D Poměr trapných a vtipně trapných frků mi tady vychází tak zhruba půl na půl, což je ale vzhledem k jejich frekvenci pořád docela OK. Je to takový ten typ filmu, u kterého se patrně budete bavit, a zároveň vám z toho bude trochu stydno. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka. Naprosto svobodná věc, která si to ale může dovolit, protože Barb a Star nejsou jen zbloudilými maškarami z SNL, ale dokonale napsanými i zahranými charaktery, díky čemuž se ten film dokáže protáhnout i hluššími pasážemi. Je vlastně zázrak, že ten film má ve svém středu dvě konzervativní Karen, a přesto nemá nikdy potřebu se sehnout k obvious zesměšňování a politickým statementům. Zdravím Sachu Barona Cohena v Boratovi 2. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Blbý a blbší pre štyridsiatničky. Skutočne vtipných scén je tu relatívne málo, ale gýčová estetika a tých zopár satirických drobností z "kultúry" žien v stredných rokoch sú fajn. Bohužiaľ celé to ide významne pod potenciál a najmä zápletka s vraždiacimi osami je dosť mimo. A čo je najväčšia škoda, napriek tomu, že Harry a Lloyd boli dementi najvyššieho rangu, emócie z ich priateľstva boli oveľa hmatateľnejšie než v prípade Barb a Star. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Sex and The City meets Rednecks. Film stojí a padá na výborné chemii mezi 2 hlavnmi herečkami, které hrají stárnoucí celoživotní kamarádky. Některé vtipy a skeče jsou vydařenější, jiné méně, ale celkově to prostě funguje a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl - bláznivou komedii o dvou burankách, které si také chtějí prožít to své dobrodružství ve stylu vidláckého Sexu ve městě. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama