Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (232)

Luqi 

všechny recenze uživatele

Povedal by som že je to taká slabá nízkorozpočtová verzia už tak biedneho filmu "Nikdy to nevzdávaj".............. Ale na druhej strane, v porovnaní s inými "klenotmi" českej tv-seriálovej tvorby, to nie je až taká katastrofa............... Asi v Česku nie je až taká veľká krajina, aby sa tu našlo dostatočné množstvo kvalitných hercov, ktorí zároveň vedia aj tancovať a samozrejme ktorí aj dobre vyzerajú. Naopak, ľudí, ktorí vedia písať dobré scenáre je dosť. Len nechápem, prečo si producenti seriálov vyberajú tých, čo to nevedia............. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Opět česká inscenace na Step Up na díly s mizernými herci a mizernou dějovou línií příběhu, která se táhne jako nevzhledný sliz po mém televizním přijímači. Ničím zajímavé možná tak nápadem. Přišlo mi krajně nevtipné a dějově naprosto prázdné, že si Klára Issová vzala vodku ožrala se a při tanci sebou mrskla o sklo..nebo borec, který vůbec neví jak to chodí ukradne věci a chce je prodat v zastavárně..Naprosto neschopná herečka s prázdným a nepříjemně vyhlížejícím výrazem Radka Pavlovčinová je marná...Neskutečné obsazení a vůbec co bychom chtěli od novy...nejkomerčnější televize v česku... ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

V rámci české seriálové produkce to není zas tak strašné, jak by se mohlo podle zdejšího hodnocení zdát. Snaha o seriál pro mladší publikum (i když podle předlohy) je sympatická a množství neokoukaných mladých tváří potěší. Zápletky nejsou prudce originální, postavy jsou mírně schématické, ale povedlo se namíchat snesitelný mix obojího. Dítka si vytancovala a vyzpívala 3 hvězdičky a největší zásluhu na tom má Charlotte Doubravová jako Irena :) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Čistění českého hereckého dna na kvadrát. Prkenné jako pláňková ohrádka kolem kravína, nesoudné stylem pornoherečky v parlamentu (i když u nás...). Seriál, který je nabitý nudou, potácením a trapnem, seriál, ve kterém relativně zkušené herecké tváře (Issová, Žilková) působí jako nešťastníci, co týden přenáší stolici (aka mají zácpu). Kdyby tam ještě zněla dobrá hudba nebo byla vidět nápaditá choreografie, nebyl by důvod duznit seriál ve sračkách (nakonec o tanci a hudbě má seriál být, ne?), jenomže tady se nezadařilo ani v této oblasti (Issová v klubu u tyče, to je panečku scénka jak z TELE TELE a Žilková by taky nechyběla). Ani na ty děvčata se moc dobře nekouká, ty hezčí (dvě nebo tři) plní klasicky roli pouhého nemluvného komparzu... Bez nadsázky nepovznášející záležitost, v jejíž prospěch nehraje ani kouzlo nechtěného. 10% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to tak tupé, že si to víc nezaslouží. Ani dnešní mladí nejsou tak hloupí a naivní, aby tohle pobrali... Škoda, protože herecká základna je pro mě víc než atraktivní! Pokud neprobíhá čistý dialog dvou učitelů, jde většinou o dost velké ... ehm.. sračky... K. Issová skvělá, M. Kavalčík perfektní. P. Kříž výborný. Fakt v tomto dobré. Ale děj, příběh, neherecké výkony děcek... ne... novácká srajda, bohužel ... už jsem to chtěl dokoukat, tak jsem to nahecoval a přišlo něco, co jsem nečekal... a to závěrečný díl a jeho část s muzikálem. Jako hoooodně velký fanda Vlasů jsem teda fakt hleděl! Text je třeba lehce nevnímat, ale jinak opravdu parádní práce! To mi fakt vyrazilo dech. Ale zpět do reality debilní závěrečnou taneční scénou.... Takže tak.... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)

Reklama

Reklama