Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (273)

Fr 

všechny recenze uživatele

„…ŘÍKÁ SE TOMU UCTÍVÁNÍ HRDINY…“ ///    Nikol Kidman v další roli spokojený ženy, kterou rozjebe život. Nebo manžel?... Taky rád po dlouhý době vidím Donalda Sutherlanda a vlastně i toho Granta, páč tady hraje (fakt hraje!) zajímavou postavu. Seroš má cca od třetího dílu zajímavou psychologickou atmosféru a je nám slibovanej příběh s překvapením. Utíká to jak sviňa, páč na povrch za prvý – vylejzaj nový tajemství a za druhý – jsou ty postavy zajímavý. Takže fakt super herecký kreace. Poslední dva díly se hodně odehrávají v soudní síni, takže jestli vás bavěj tyhle dramata… Dám pět, páč já fakt do poslední chvíle nevěděl, na koho to slovo padne… P.S.: Navíc je prej seriál lepší než kniha.   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2014 napsala Jean Hanff Korelitz, neznám. 2.) Starej vodjel na služebku a nechal doma mobil. /// Thx za titule „Jana Děžínská“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

LND 

všechny recenze uživatele

Co tady po herecké stránce předvádí Hugh Grant, je něco opravdu mimořádného. A nejen on, ale i všichni ostatní jsou vynikající. Mysteriózní příběh je chytlavý od samého začátku, kdy je jasné, že se něco děje, ale nevíme co, přes postupná odhalení až do dechberoucího závěru. Atmosféra některých dialogů by se dala krájet. Chválím také to, že na rozdíl od zbytku „detektivního“ žánru tady není jedna scéna, která všechno vysvětlí, ale musí nám to dojít postupně. Seriál rozhodně stojí za zhlédnutí a je to jedna z nejlepších věcí letošního roku. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Takto...držalo ma to v napätí, celú dobu...celú dobu som hľadal nitky a nechytil sa ani na jednu dostatočne...takže áno, ano, Susanne Bier, well done....ale Nicole, akokoľvek som si uvedomil, že je talentovaná, fakt zaujímavá, ale prečo, budem citovať, sa spustila k takejto plasticko botoxovej katastrofe. Jej herectvo je potlačené snahou rozoznať v nej čokoľvek jej, čokoľvek autentické a pôvodné....taká škoda...no a teda Noah Jupe je aká hviezda, už teraz, ten registr je neskutočný. Plus ako bonusy Noma Dumezweni, bez zmyslu pre humor a Matilda de Angelis, kde i moje všetko cítilo čo malo....brilantný casting, vrátane Donaldovho hollywúdskeho chrupu...ale vadilo mi prostredie, okázalé a opulentné interiéry, Donald, hrajúci si na piáne....tento svet mi je cudzí a chladný...* * * a 1/2. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne zaujímavý miniseriál, hoci na tie najvyššie méty určite nemá. No dokázal celý čas držať v napätí a úspešne miasť ohľadom hlavného vinníka. Moje podozrenie neustále oscilovalo od jedného podozrivého k druhému, hoci niekde v podvedomí vo mne driemala neradostná pravda. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek, u kterého dokážete na základě svých seriálových a filmových zkušeností bezpečně předvídat, jak by mohl končit. Postavy se chovají sem tam trochu divně a občas litujete, co musí chudák Hugh Grant při přechodu z A do Z hrát, aby vycpal děj šest dílů. Kidmanová už by se neměla obsazovat do ničeho, kde se vášnivě souloží a kde se od její mimicky mrtvé tváře vyžadují hlubší city - vyvalování očí, slzy a neklidné pohyby mě začaly iritovat dost brzy. Pokud nutně potřebujete vidět další seriál o problémech bohatých úspěšných lidí ze Států, jejichž znavený život smetánky rozvíří něco jako vražda nebo produkty nevěry, jistotou je jako vždy Donald Sutherland a výborná černá právnička, black lawyer lives matter! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Zemřel Donald Sutherland

Zemřel Donald Sutherland

20.06.2024

Přichází velmi smutná zpráva ze Spojených států. Ve věku osmaosmdesáti let odešel americký filmový velikán a plodný herec s přibližně dvěma stovkami filmových a televizních rolí na svém kariérním… (více)

Reklama

Reklama