Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

PALINO 

všechny recenze uživatele

ROBERT RODRIGUEZ je síce poriadny macher, nerobí mu problém režírovať, napísať scenár, zložiť hudbu, strihať, skrátka v záverečných titulkoch som jeho meno pri filmovej profesií videl minimálne osemkrát, ale aj keď z jeho filmu sršia nápady a talent, pre mňa osobne predstavuje jeho film iba priemerné dobrodružstvo, pri ktorom sa sa síce nenudil, ale ani vyslovene nebavil. Na môj vkus sú SPY KIDS 2 skrátka bláznivým, prehnane štylizovaným filmom. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

U jedničky jsem se docela dobře bavil, ale nečekal jsem, že dvojka ji ve všech ohledech strčí do kapsy. Ano, Rodriguez už se rozjel, šílené nápady svižně přebíjí ještě šílenějšími a kromě bondovek si utahuje i z vlastních filmů, Jurského parku, Indiany Jonese, MTV (Britney Lopez) a Pána prstenů. Existence závěrečných titulků je úplně zbytečná, protože to co se odehrává vedle nich bylo příliš šílené i pro vlastní film. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování příběhu dvou drzých špionských dětí. Jak už jsem psala, děti to milují. Vždyť to představuje všechno co děti mají rády. Byla bych ráda, kdyby se dospělí dokázali jednou vcítit do malých dětí, a pohlížet na dětské filmy jejich očima. Snad by poznali že tenhle film si skutečně nezaslouží tak nízké hodnocení. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Spy Kids podruhe a myslim, ze je to aj o nieco lepsie ako jednotka. Tentokrat sa to odohravalo na ostrove roznych a podivnych tvorov, ktore boli geneticky upravene. Aj tu sa objavili rozne futuristicke serepeticky, bez ktorych by sa spravny agent nezaobisiel. Film mal vacsi spad akcii a hlavne tie rozne priserky ma vo filme potesili. Ani rozne prostredia na ostrove neboli ku zahodeniu. Podzemna jaskyna podobajuca sa na nejaky druh azteckych stavieb bola k svetu, aj ked ta pocitacova grafika toho prostredia bola dost zastarala. Komicky boj kostlivcov o ten sperk bol zaujimavy a pripomenul mi trosicku film Armada temnot:) Tie rozne priserky na tom ostrove film velmi spestrili, co ma potesilo. Ich tvorcu si zahral kultovy herec Steve Buscemi, ktoremu to dobre zapasovala ta rola. Aj v tomto filme si zahral na par minut Antonio Banderas a tiez mi tu pripadal, ako nejaky vysinuty debko, ktory nevie, kde prv skocit. Film je jednoznacne dobra zabava nie len pre mladsie publikum, coho dokazom som aj ja:) Dvojka to posunula viac dopredu, co sa tyka zabavy, akcie a vsemoznych vylepseni co sa objavilo vo filme. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Barvičkově přeplácaná, ale povětšinou čerstvě nápaditá, úsměvná a ve výsledku nezávadná dět(in)ská špiónská akční blbina disponuje přehledným rodinným příběhem a po přicestování na titulní ostrov se více přiklání k staromilskému, fantastickému dobrodružství (viz trikové odkazy na Raye Harryhausena). Přestože minimálně vyrovnává první díl, na nadprůměrné hodnocení by potřebovala odsýpat ještě o chloupek svěžeji a koherentněji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Zábavní park na začátku filmu měl být původně Disneyland. Nakonec ale použili Six Flags Over Texas v Arlingtonu. Sekce, ve které se natáčelo, se jmenuje Gotham. (HappySmile)
  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)

Reklama

Reklama