Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Další pohádka o loserovi (a zase strašně nesympatickém) se zvláštními schopnostmi. Já se divím, že vás to ještě baví. Mě ne. Ne, že bych se s postavou outsidera nedokázala ztotožnit, ale tahle písnička už je prostě strašně ohraná! Až na závěrečný cliffhanger a sympaťáka Stana vlastně ničím přehnaně zajímavé. Koukatelné to je, to nepopírám. Srovnávání se ST nebo EOTFW je mimo. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Je to indie komedie o dospívání? Je to sci-fi thriller o dospívání? Je to fantasy komedie? Je to vztahovka s jasně rozestavenými figurkami? Ani jedno! Výstižnější název si tenhle polotovar nabušený nevyužitým potenciálem vybrat nemohl. Jediné co to táhne na 3* je parádní casting a vizuál, což je značka Netflixu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi nenapadlo, jak mi ta tichá šedá myška z It bude najednou tak šíleně iritovat, dokonce v takové míře, až jí začnu její nálady postupně žrát a seriál si mě nakonec i omotá kolem prstu. Nebudu lhát, že na mě největší dojem udělalo až úplné finále, ale po dle mého fajnové druhé řadě The End of the Fu*king World jsem prosil o obdobný formát. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl mi vážně nesedl. Pět prvních dílů má vypravěčské tempo tak pomalé, že skoro couvá, a ve dvou zbývajících, kdy se konečně narazí na něco chytlavého a zajímavého, to skončí. Problém pro mě tkví v naprosto nepodstatných kydech po dobu 17 minut a závěrečné jaw-dropping scéně na 2 minuty. Tak je to v každé epizodě a nejenže se tenhle systém rychle okouká, ale o to víc je nezajímavá ta cesta naplněná prázdnými rozhovory. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že něco podobného už jsem viděla. Což je dobrý i špatný podpis Netflixu. Tentokrát se úplně do černého netrefil a i když má tenhle seriál fajn název, přijde mi spíš "meh" podívám se, nevěnuju moc pozornost a jdu dál, bez jakéhokoliv zářezu do paměti. Hlavní hrdinka mi bohužel sympatická není ani trochu, i když v IT mi tolik nevadila a zachraňuje to aspoň její kámoš Stanley. Nejlepší moment je asi ta malá chvilka v posledním díle na plese. Kdo viděl, nejspíš ví. Cliffhanger vypadá nadějně, tak snad tohle byla jen slabší předehra. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Bloodwitch, oblíbená kapela Stanleyho Barbera (Wyatt Oleff), byla vytvořena speciálně pro seriál. Texty a hudbu pro písně, které slyšíme, napsal Graham Coxon a nazpíval je společně s Tatyanou Richaud. (J.F.B.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno