Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Klara 

všechny recenze uživatele

První večer jsem se koukla na dva díly a nechala jsem to. Moc mě to nebavilo a až moc mi to připomínalo The End Of The F***ing World a trochu toho Stranger Things. Pak jsem se ale podívala na další dva díly a nakonec jsem seriál dokoukala až do konce (jak jinak). Vlastně to bylo ok, ale nic světoborného. To, co ten seriál vážně hodně drželo, bylo duo Lillis a Oleff (a především on, byl skvělý!). Takže vlastně fajn, ale že bych si z toho vyloženě sedla na zadek se říct nedá. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

A další střípek do skleněné hromádky teen subžánru. I Am Not Okay With This je povedený stylistický souputník k The End of the Fucking World, kde pan Entwistle využil nám známý a tempově dobře vyvážený styl vyprávění a narouboval ho na pěkně zakomponovaný superhero prvek. Sophia Lillis a Wyatt Oleff tu jen září, přičemž mezi nimi funguje skvělá chemie, jež nebyla u pohádky o tančícím klaunovi využita neřkuli nalezena. Všehovšudy se tedy nejedná o žánr nabourávající počin, "jen" se navázalo na prověřené umělecké volby s dosazením do jiného státu a kulis. A já nepotřeboval nic jiného, zasloužených 8/10. P. S. Strašně se mi líbil ten vystavený feel 80s i když se příběh očividně odehrává v době nynější. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy seriálů už jsou poměrně ohrané. Outsider objeví zničehonic superschopnosti a musí je naučit zkrotit a žít s nimi. Nicméně já tyto příběhy mám rád a tak je pro mě I Am Not Okay With This celkem povedené jednohubka, která mě zaujala především kvůli duu Bev a Stan z výborného IT. Pokud člověk čeká druhý Stranger Things, musí jít hledat jinam. Pokud ale hledá seriálovou Carrie, je zde správně. 75% ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Další pohádka o loserovi (a zase strašně nesympatickém) se zvláštními schopnostmi. Já se divím, že vás to ještě baví. Mě ne. Ne, že bych se s postavou outsidera nedokázala ztotožnit, ale tahle písnička už je prostě strašně ohraná! Až na závěrečný cliffhanger a sympaťáka Stana vlastně ničím přehnaně zajímavé. Koukatelné to je, to nepopírám. Srovnávání se ST nebo EOTFW je mimo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi nenapadlo, jak mi ta tichá šedá myška z It bude najednou tak šíleně iritovat, dokonce v takové míře, až jí začnu její nálady postupně žrát a seriál si mě nakonec i omotá kolem prstu. Nebudu lhát, že na mě největší dojem udělalo až úplné finále, ale po dle mého fajnové druhé řadě The End of the Fu*king World jsem prosil o obdobný formát. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama