Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

majo0007 

všechny recenze uživatele

I Am Not Okay with This! Komu sa páčia tínedžerské tlachy o hovne, nech radšej siahne po The End of the F***ing World. A pri najnovšom liberálnom "módnom trende" - pichneme tam lesbu alebo buzeranta, okorenený "čokoládou" alebo "suši" mi už vypadávajú zuby. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly fajn, ale nijak výjimečná teenage vztahovka, pak se konečně začnou řešit superschopnosti a vplétají se do vybudovaných vztahů a krásně to vypravěčsky šlape. A celá první série je koncipovaná jako expozice k té další, takže sotva se to rozjede, tak to skončí. Hlavní postavy mohly být snadno otravné, ale nejsou a hodně jim dávají herci. Lillis a Oleff jsou skvělí, v To si Oleffa nikdo nevšiml, ale tady je kouzelnej. Tvůrci prvoplánově netlačí kingovskou/osmdesátkovou nostalgii, přesto tam je v odkazech na Carrie nebo Snídaňový klub. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Tyhle typy seriálů už jsou poměrně ohrané. Outsider objeví zničehonic superschopnosti a musí je naučit zkrotit a žít s nimi. Nicméně já tyto příběhy mám rád a tak je pro mě I Am Not Okay With This celkem povedené jednohubka, která mě zaujala především kvůli duu Bev a Stan z výborného IT. Pokud člověk čeká druhý Stranger Things, musí jít hledat jinam. Pokud ale hledá seriálovou Carrie, je zde správně. 75% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Osobně si myslím, že spíš než srovnání se Stranger Things je lepší srovnávat IANOWT s Umbrella Academy, zejména s č.7 jménem Vanya (zmínil bych i Life is Strange, což je ale počítačová hra). Seriál na sledování a poslech rozhodně není špatný, drží se kvalita kinematografie, jakou mělo TEOTFW. Můj problém tkví ve vedlejších postavách, z nichž mi všechny přišly nudné a "prvoplánové", což Syd bohužel nevyváží. Vrcholem (první řady i negativ) byl pro mě ples, kde se jako by v jednu chvíli zcela vypařily všechny dospělé/zodpovědné osoby a žáci nečinně přihlíželi dění, které sice ve výsledku bylo "cool", ale předtím jako kdyby pode mnou někdo škubnul kobercem a já místo rovnováhy zcela přišel o Willing Suspension of Disbelief a tak i o požitek z oné "cool" scény. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že něco podobného už jsem viděla. Což je dobrý i špatný podpis Netflixu. Tentokrát se úplně do černého netrefil a i když má tenhle seriál fajn název, přijde mi spíš "meh" podívám se, nevěnuju moc pozornost a jdu dál, bez jakéhokoliv zářezu do paměti. Hlavní hrdinka mi bohužel sympatická není ani trochu, i když v IT mi tolik nevadila a zachraňuje to aspoň její kámoš Stanley. Nejlepší moment je asi ta malá chvilka v posledním díle na plese. Kdo viděl, nejspíš ví. Cliffhanger vypadá nadějně, tak snad tohle byla jen slabší předehra. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)
  • Wyatt Oleff ve filmech To (2017) a To Kapitola 2 (2019) ztvárnil postavu jménem Stanley Uris – stejné křestní jméno má jeho postava i v tomto filmu. (Will_X)

Reklama

Reklama