Reklama

Reklama

Bridgertonovi - Série 3

(série)
Trailer 4
USA, 2024, 7 h 59 min (Minutáž: 52–71 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Každá z letošních debutantek se chce stát hlavní hvězdou plesu. Nevýrazná mladá dáma, co žije dvojím životem, ve světě tajností a překvapení úplně rozkvete. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (21)

GoldHair 

všechny recenze uživatele

Za mě zatím nejslabší série. Od série o Penelope jsem moc nečekala, protože ani knižní zpracování mě nebavilo. Z milostných scén s Penelope mi bylo trapně, nějak nejsem fanoušek tohohle páru. Co mě ale opravdu štve, je že v této sérii zničili hned dva milostné příběhy, které jsem v knihách měla nejradši. Benedictův a mám pocit, že ani ten Eloisin nedokážou udělat alespoň trochu jako v knize. U Francesci ještě šance je. Jsem zvědavá, ale už moc nemám chuť koukat dál. Knihy jsou rozhodně lepší. Přitom jsem si ale k Bridgertonům našla cestu přes první natočenou sérii a mám ráda i ty charaktery Bridgertonů v seriálu. To, že od první série vždy Netflix přebarví jednu hlavní postavu, která je v knize bílá, na černo, asi ani nestojí za zmínku. Obecně tento seriál mám jako takové srdcovkové pohádkové quilty pleasure. Ale tuhle sérii jsem měla problém dokoukat. Asi bude lepší zůstat u knih. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tím že se třetí série motá primárně kolem Penelope, která byla od začátku jednou z nejsympatičtějších postav je pro mě tahle řada v rámci možností nejlepší. Má to sice stále svoje mouchy a druhá půlka klidně mohla mít o díl až dva méně, ale tím jak je to o něco menší červená knihovna než předtím se nad hodně věcmi dají přivřít oči. Počítám, že cílovka bude spokojená...60% ()

Reklama

Scaevola 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Víte podle čeho poznáte, že jde o fantasy? Když si poslechnete, o čem se baví zdejší mužští hrdinové mezi sebou... Ale v rámci žánru se ptám, proč vlastně ne? Odpočinková záležitost sem tam nadhodí i jinou příběhovou linku nežli jen stálé taškaření kolem opravdové lásky, z Colina se alespoň na několik dílů vyklubal sympatický gentleman a Penelope představuje vzdor morální ambivalenci postavu, se kterou se lze ztotožnit. Guilty pleasure moment jako z první série se sice nedostavil a závěr byl přes svůj potenciál hloupoučký až běda, ale zábava vše zahladila. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Ne, nechci čtvrtou serii.  Z knih Julie Quinn jsem se nejvíc těšila na zpracování příběhu o Benedictovi,  protože to byl takový krásný,  jemný a romantický příběh o Popelce. Ten jsem ze všech těch knih měla nejradši.  Ale oni nejenže to přeskočili a rovnou přišli se sérií o Colinovi,  ale navíc tam z něho udělají buznu!!! Ne, opravdu nemám nic proti homosexuálům a už jsem si zvykla,  že Netflix strká nějaký ten pár stejného pohlaví téměř do každého seriálu a filmu,  ale tímhle zprznili autorčino dílo a překvapuje mě,  že jim to dovolila. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pravde jsem chvili uvazoval i nad peti hvezdickami, ale ta pata nakonec byla pohrbena  nanosy sentimentu a kyce, kterou jiz neunesla. Souhlasim, ze gayparada tam byla navic. Ve druhe ctyrce bohuzel ustoupila Francesca ustoupila do pozadi, dvojice Antony s Kate bohuzel prostor dostala. Elois opet vyhrava cenu za nejzajimavejsi charakter. Skoda literalni vrazdy te pseudoatorky, lzipratelstvi Elois k ni zustalo zustalo bez reflexe. 7.5/10. ()

Galerie (393)

Zajímavosti (42)

  • Penelope (Nicola Coughlan) zmiňuje, že si za dobu působení jako Lady Whistledown vydělala „o trochu víc“ než 10 000 liber. (klara.leb)
  • Pro tuto sérii byla složena píseň „All I Want“, kterou nazpívala Tori Kelly. (klara.leb)

Reklama

Reklama